cover-YSL
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vsem ljubiteljem blagovne znamke YSL se bodo zalesketale oči ob pogledu na kotalke in jih vrnile v najboljše čase modnega kiča. Odlično, Anthony Vaccarello. Te kotalke so boljše kot fatamorgana in seks na koleščkih.

Kako dolgo smo lahko čakali, da je um kreativnega direktorja Anthonyja Vaccarella prišel na idejo, ki se je že dlje časa ponujala sama od sebe. Ekskluzivne predelave ženskih čevljev s peto v seks na koleščkih oziroma kotalke.

Saintlaurentovi “anya 100 patch pump” so izdelani iz različnih vrst usnja in okrašeni z zakovicami ter kristali, pri čemer je eno kolo pod peto čevlja, dve pa sta na podplatu. Seveda ne manjka “štoper” z zamaškom spredaj. Obstajata dve svetli različici zmaja, z enim, ki prikazuje podobo ženske, ki se vrača s cigareto in ji izstopa iz rdečih  ustnic proti peti čevlja. Črna različica zmaja je bila zasnovana z elegantno posneto mačko z rdečim patentiranim usnjem, ki se razteza od pete do prsta in tam je tudi par, ki je videti kot črna satenasta peta, posuta s kristalnimi okrasi.

YSL je zasnoval tudi oglasno akcijo, ki pa je bila preveč kontroverzna in so jo francoske oblasti prepovedale. A vseeno so se “anya 100 patch pump” že znašle na prodajnih policah.

Galerija slik: YSL – anya 100 patch pump

YSL – anya 100 patch pumpOdpri galerijo

neon rabbit Neon Rabbit: slovenski retro šik nahrbtniki za vsak okus ženske kopalke Kako letos nositi kopalke kot modni kos? IMG_7281 Slovenske kopalke Masha: zapeljive in unikatne rdeča barva Rdeča barva pomlajuje in optično zožuje · ·