Zarooq Sandracer, mašina za brezpotja
Utrip mesta · mobilno

Si predstavljate, da bi lahko imeli avtomobil, oblikovno tako ‘odpičen’, kot je recimo Lamborghini, in se z njim podali na pesek in brezpotja? Z novim Zarooq Sandracer 500 GT je to še kako mogoče. Poleg adrenalina vam hkrati ponuja tudi udobje, ki smo ga vajeni v prestižnih vozilih.

Ostre linije so podobne tistim na letalih, ki so nevidna za radar, a ne bo se zgodilo, da bi takšen avtomobil ostal neopažen. Marsikateri mulo si ga bo nalepil na steno svoje spalnice in sanjal o tem, kako se z njim podi po prašnih cestah. Za podjetjem Zarooq Motors stoji nekaj poznanih imen v avtomobilski industriji, njegov dom pa je sicer v puščavah Združenih arabskih emiratov.

Da gre resnično za terenskega športnika, dokazuje njegova moč, saj ima Sandracer vgrajen 6,2-litrski motor V8, s kar 525 konjskimi močmi. Nastavljivo podvozje omogoča, da s pritiskom na gumb peščenega dirkača kaj hitro spet spremenite v cestnega. Izdelali jih bodo le 35, z vsakim pa zaslužili več kot 400 tisočakov.

PREBERITE ŠE: MERCEDES-MAYBACH G650 LANDAULET – V GRADCU NASTAJA NAJDRAŽJI TERENEC

 

Galerija slik: Zarooq Sandracer

Zarooq Sandracer, mašina za brezpotjaOdpri galerijo
ZUS: pametni nadzornik pnevmatik ZUS: pametni nadzornik pnevmatik Aston Martin Valkyrie Aston Martin Valkyrie: superšportnik naravnost iz Valhalle Pirelli 1900: Pirellijev gumenjak Pirelli 1900: Pirellijev gumenjak Najbolj kul Piaggio: Piaggio Racer Najbolj kul Piaggio Ciao na svetu · · ·