zenski cevlji 2019
Utrip mesta · moda · ženska moda

Razveselile se boste, da so ženski čevlji 2019 in najbolj priljubljen model te pomladi, dostopni, na voljo v večih barvah in predvsem udobni!

Najbolj priljubljeni ženski čevlji 2019 za letošnjo prinašajo raznolikost in mogoče jih je najti skoraj v vsaki trgovini, to pomeni, da jih ne bo treba iskati zgolj med ponudniki visoke mode. In kakšni so ti čevlji? Gre za model čevljev z odprto peto (slingbacks), ki smo ga spoznali že lani, tiste prave “fashioniste” pa še leto poprej. Očitno je, da je ta model zelo priljubljen, saj ne samo, da poskrbi, da je naša modna oprava ženstvenejša, je tudi precej udoben. Pete teh čevljev namreč niso nujno visoke, kar pomeni, da smo lahko v njih od jutra do večera.

Na voljo imate veliko barv, pa tudi čevlje z različnimi vzorci. Morda si letos privoščite kakšne z leopardjim vzorcem, ki bodo še dodatno seksi, če jih boste kombinirale z belo bluzo in klasičnimi ravnimi hlačami.
Na policah vas tako čakajo različni kul modeli, nekateri celo z nekoliko igrivejšo peto, s katerimi boste nedvomno dobile svoj statement kos. Morda bodite le pozorne, da izberete tiste čevlje z odprto peto, ki so narejene iz pravega usnja in so dobre kakovosti, saj si najbrž ne želite, da vas sicer elegantni in udobni čevlji, ožulijo.

Galerija – Ženski čevlji 2019: izbor najlepših čevljev z odprto peto

MangoOdpri galerijo

zenska moda 2019 1 Ženska moda 2019: 3 modni trendi, ki bodo vladali to pomlad shutterstock_521481676 5 čevljev, ki bi jih morala imeti vsaka ženska ee9622755bf8b27a07cc5521b3440147 (1) V prodaji je bodi s tangicami spredaj, ki je šokiral ženske. “Se šalite?” STILSKI TRIKI Najboljši stilski triki za prekrivanje odvečnih kilogramov · · ·