ZVEZDNIKI
V zraku · buzz buzz

Se prepoznate na svojih starih fotografijah ali ste se res spremenili? Morda je čas, da po vzoru zvezdnikov delite kakšno staro fotografijo, oceno vaše spremembe pa prepustite prijateljem. To je zadnje čase precej priljubljeno početje. Pod hashtagom #OldHeadshotDay se namreč zbirajo stare fotografije zvezdnikov in nekaterih res ne boste prepoznali.

Naše stare fotografije ne izginejo tako zlahka. Tudi če smo jih izbrisali s trdega diska, naša mama še vedno skrbi za album, kjer so dokumentirane vse naše nerodne in po(ne)srečene faze. A brez skrbi, takšne faze so doletele tudi številne zvezdnike, torej igralce, glasbenike itd., ki pa fotografije ponosno delijo. Te se delijo pod hashtagom #OldHeadshotDay. Če imamo vsaj nekaj sreče in zaupanja, potem morda gremo po stopinjah Emme Watson, Ryana Reynoldsa in drugih vsem dobro znanih obrazov, ki nas presenečajo s svojimi ljubkimi portreti.

Galerija – Zvezdniki delijo svoje stare fotografije in nekateri so neprepoznavni

Zach BraffOdpri galerijo
jeremy-bishop-80371-unsplash Nor (in strašljiv) posnetek surferja, ki premaga rekordno velik val Fotografije klavirjev v evropskih vilah. Rekviem za klavirje: fascinantne fotografije klavirjev v zapuščenih evropskih vilah DisneyxPixar letalo 2018. Prvo letalo Disney x Pixar, v katerem otroške sanje postanejo resničnost Ganska krsta Nike Ganska krsta Nike: edinstven prostor za večni počitek · · · ·