fbpx

DJI Osmo Action 3: akcijska kamera, v kateri se skriva ogromno uporabnosti

Nova akcijska kamera

Foto: DJI

Akcijske kamere so vroče v tem trenutku, saj sta GoPro in Insta360 v zadnjih nekaj tednih predstavila svoje najnovejše modele. Ni presenetljivo, da je bilo le vprašanje časa, kdaj se bo DJI vključil v akcijo s posodobljeno ponovitvijo svojega paradnega konja Osmo Action 3.

Kar zadeva sposobnosti in tehnične lastnosti, ima najnovejši model zmožnost zajema 4K/120 sličic na sekundo z ultra širokim vidnim poljem 155° brez popačenj, ki se združujejo, da zajamejo posnetke, ki naturalizirajo vse dinamične gibe in zagotavljajo jasen, prefinjen rezultat. Kar zadeva ohranjanje čistosti slike, se model Action 3 ponaša z najnovejšo generacijo HorizonSteady, DJI-jevega lastniškega stabilizacijskega algoritma, ki zagotavlja stabilne posnetke, tudi če se kamera obrne za 360°. Poleg svojih vrhunskih snemalnih zmogljivosti je Osmo Action 3, odporna proti hladu, ter vodoodporna.


Ima velik 160-minutni čas delovanja, ki nekoliko pade z nižjo temperaturo, saj lahko posname le 150-minutni posnetek, če se uporablja v pogojih pod -4 °C. Ima tudi dva barvna zaslona na dotik na sprednji in zadnji strani, ki ponujata več možnosti predvajanja in urejanja nastavitev. Nazadnje, zasnova akcijske kamere za hitro sprostitev omogoča preklop na navpično fotografiranje, ko uporabljate izbirni nosilec.

Foto: DJI
Osmo Action 3 je na voljo v dveh paketih – Standard Combo in Adventure Combo – v spletni trgovini DJI, od 329 $ dalje.

Dodatne Informacije

store.dji.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!