INTO THE WOODS
8. jan
Kulturni izbor · film

Zgodbe iz hoste – domišljijska družinska dogodivščina, v kateri sta zaigrala tudi slavna igralca Meryl Streep in Johnny Depp, je zgodba o uročenem peku in njegovi ženi, ki zaradi prekletstva ne moreta imeti otrok. Rob Marshall, režiser z oskarji nagrajenih filmov Chicago in Gejša, tokrat predstavlja nenavaden preplet priljubljenih pravljic bratov Grimm.

Kolosej
Kolosej
4 € - 6 €

Fantazijski film Zgodbe iz hoste pripoveduje zgodbo o peku in njegovo ženi, ki zaradi prekletstva nad njima, ne moreta imeti otrok. Da bi se ga osvobodila, morata pretkani čarovnici iz klasičnih pravljic prinesti magične predmete kot so Pepelkini čeveljci, plašč Rdeče kapice, belo kravo Jakca in čarobni fižolček, Motovilkine zlate lase … Pri opravljanju naloge pa se ne moreta izogniti srečanju s številnimi pravljičnimi liki iz pravljic bratov Grimm. Film je moderna adaptacija pravljic v obliki muzikla, prirejen po znani glasbeni broadwayski igri.

Na sporedu v naših kinematografih od 8. januarja 2015 dalje.

Odpri galerijo
20k-3 22. februar, 8000 Filmska premiera: 20.000 dni na Zemlji deadline.com 31. december, 2014 Silvestrska predpremiera filma v Kinodvoru: G. Turner Filmska_platna_4_Neuklonljiv_4 31. december, 2014 Filmska premiera: Epska drama Neuklonljiv predpremierno na Silvestrovo On the edge, photo Sindre Lundvold 27. december, 2014 8. BOFF – Bovec outdoor film festival · · ·