Slika 2_Freemasons
18. apr
Kulturni izbor · glasba

Kralja plesnih remiksov, ki slišita na skupno ime Freemasons, bosta s klubsko senzacijo 10. Year Anniversary na Gospodarskem razstavišču zmešala tudi naše štrene.

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
GR Events
od 7 do 15 evrov
Dogodek na Facebooku

Leta 2005 je eden danes najbolj uspešnih britanskih tandemov, skupina Freemasons, na glasbeno sceno udaril s smash hitom Love on My Mind, ki ju je nemudoma izstrelil med glavne zvezde klubske scene in zasedel vrhove svetovnih plesnih glasbenih lestvic. Z neverjetnim čutom za muzikalne vibracije sta tako James Wiltshire in Russell Small v dobrem letu dni pridobila velik ugled med glasbenimi mogotci ter postala najbolj znana remikserja v Veliki Britaniji.

Freemasons sta s prihodom na sceno odvrgla svoj oklep in svobodno prevetrila sceno z odmevnimi remiksi velikih imen, kot so Beyonce, Kelly Rowland, Shakira, Fait Evans, Kylie in Jamiroquai in prav nič ju ni ustavilo na poti do nominacije grammyja, ki je le še dodatna potrditev, da šest zaporednih hitov na britanski lestvici Top 20 ni mala šala.

Nedvomno bomo lahko z vsemi zvenečimi komadi, preoblečenimi v plesne melodije, preplesali dolgo aprilsko noč in se kraljema še danes vročih hitov poklonili na 10. Year Anniversary.

carminho-6 17. april, 2014 Carminho s fado glasbo prihaja v Cankarjev dom BassekouKouyateNgoniBa_1 15. april, 2014 Koncert – Bassekou Kouyate s skupino Ngoni Ba v Ljubljani Jinx - The Fotka 11. april, 2014 Mini turneja Jinxov za 20. rojstni dan Slika 3_ELVIS JACKSON live foto Aleksander Remec 2. april, 2014 Elvis Jackson pred izdajo novega albuma z EP-jem ·