brade-171013-foto_by_Jernej Kokol
19. okt
Kulturni izbor · odri

Poznate tistega? Pridejo v “bekstejdž” Gorenc, Bosan’c in tip iz neke štajerske grape … Ne, ne poznate. Ker se še ni zgodilo. Se bo pa kmalu. Pižama, Perica in Gašper vam bodo v svojem šovu Brade ob obilju svežih šal ponudili ekskluziven vpogled v zakulisje domače stand up scene. 

SiTi Teater BTC, Ljubljana
SiTi Teater BTC
16,00 €
Dogodek na Facebooku

Prvaka žanra Boštjan Gorenc Pižama in Perica Jerković ter črni princ Gašper Bergant vas bodo v komediji Brade popeljali v zakulisje domače stand up scene.
Seks v avtu, nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi so le nekatere teme, ki se jih bo dotaknil bradati cvetober samostoječe komedije v poldrugi uri smeha v razposajeni moški družbi brez dlake (zgolj) na jeziku. Zabavno mešanico skečev in stand upa, kot jih na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli, lahko ujamete v SiTi Teatru BTC v četrtek, 19. oktobra. In ja, absolutno drži: najboljše zgodbe se zgodijo za odrom!


967A9109-Edit_foto_Marko_Delbello_Ocepek 30. september, 2017 Vid Valič v novi komediji Tvoj bodoči bivši mož Gledališče: Mjuzikel Rent v Mestnem Gledališču Ljubljanskem 21. september, 2017 Premiera: muzikal Rent v Mestnem gledališču Ljubljanskem image_13534305_1 7. junij, 2017 Slovenski muzikal Vesna prihaja na odre junija 2017 Simfonija otožnih pesmi 13. april, 2017 Premiera: balet Simfonija otožnih pesmi · · · · · ·