Katalog kolekcije Kardia
8. avg
Utrip mesta · moda · ženska moda

Uspešna slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara je s svojo ekipo Susnyara na enem izmed vzporednih modnih dogodkov v času letošnjega newyorškega tedna mode predstavila kolekcijo Kardia, ki je prva kolekcija nove blagovne znamke Susnyara. Ekipa po vrnitvi iz mesta, ki nikoli ne spi, ne počiva, ampak že pripravlja atraktivno, artistično in nepričakovano modno razstavo Susnyara aft’r NY, ki si jo bomo lahko ogledali med 13. in 17. novembrom v prostorih Situle.

do
Situla
Susnyara
Vstop je prost

Nina Šušnjara, ena najbolj priljubljenih slovenskih modnih oblikovalk, se je odločila za velik korak – svoje delo predstaviti v tujini, natančneje v New Yorku. Z ekipo, ki samozavestno stoji za novo znamko Susnyara, je svojo novo kolekcijo Kardia predstavila na newyorškem tednu mode za neodvisne oblikovalce, ki poteka vzporedno z glavnim tednom mode in je namenjen še neuveljavljenim oblikovalcem.

Po velikem uspehu, ki ga je bila deležna ob predstavitvi nove kolekcije v New Yorku, bo Susnyara v sodelovanju s podjetjema Jaguar in Mömax v sklopu petdnevne multimedijske razstave delček urbane metropole prinesla tudi v našo prestolnico. Dogodek Susnyara aft’r NY bo v urbano modno zgodbo povezal oblačila in dodatke najnovejše kolekcije Kardia, razstavo pa si bo mogoče ogledati med 13. in 17. novembrom 2015 v prostorih Situle.

·