Kulinarično razvajanje na ladjici
28. dec
V zraku · dan za · Utrip mesta · kulinarika

Želite čudovito okrašeno Ljubljano doživeti še kako drugače? Potem se odpravite na kulinarično dogodivščino prednovoletne ladjice, kjer bosta za vas skrbela in vas razvajala kuharska mojstra Igor Jagodic in Iztok Ilišnik.

do
Vkrcanje pred kavarno in slaščičarno Lolita
Kaval Group
98 €
Dogodek na Facebooku

Prednovoletno okrašeno Ljubljano si lahko ogledate tudi med umirjenim gibanjem zastekljene in ogrevane ladjice po Ljubljanici in pri tem uživate ob bogato obloženi beli mizici, na kateri vas bodo čakale kulinarične dobrote kuharskih mojstrov Igorja Jagodica iz restavracije Strelec in Iztoka Ilišnika iz restavracije Evergreen. Seveda bo poskrbljeno tudi za vinsko spremljavo domačih in tujih vin.

PREBERITE ŠE: Kavarna MAO – nova kavarna ne išče šefa, ampak slovenske stole in mize

Za vas so tokrat pripravili 5-hodni meni s spremljavo vrhunskih vin domačih in tujih vinarjev, pijačo dobrodošlice, dveurni panoramski izlet z ladjico in glasbeno spremljavo saksofonista.

Galerija – kulinarično razvajanje na ladjici

Kulinarično razvajanje na ladjiciOdpri galerijo

Tirna vzpenjača na Ljubljanski grad praznuje 10 let 28. december, 2016 Tirna vzpenjača na Ljubljanski grad praznuje 10 let Božični koncert v Cankarjevem domu 25. december, 2016 Veliki božični koncert: Božič v Ljubljani 2016 Božična zgodba z zaposlenimi in živalmi iz živalskega vrta (Foto: ZOO Ljubljana) 25. december, 2016 Božična zgodba in žive jaslice v ljubljanskem živalskem vrtu Dvig  potopljenega zvona na Bledu (Foto: Turizem Bled) 25. december, 2016 Legenda o potopljenem zvonu 2016: na Bledu bodo znova dvignili potopljeni zvon · · · · ·