Kuharska akademija Italijanska kuhinja
9. avg
Utrip mesta · kulinarika

Oktobra bomo zakorakali v malo hladnejši čas, ko nam bodo godile testenine in mesne jedi, ki jih bomo pripravljali tudi na oktobrski kuharski akademiji, ki bo slišala na ime Italijanska kuhinja. Vljudno vabljeni!

do
Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivni kuhinji Bosch in Siemens), Litostrojska 48, Ljubljana
City Magazine
25 evrov

Italijanska kuhinja slovi po najboljših picah in testeninah, nekaj najbolj okusnih dobrot pa bomo skupaj z vašo pomočjo pripravili tudi na oktobrski kuharski akademiji. Uradna voda akademije je Jamnica, ne bo pa manjkalo tudi rujne kapljice in dobrega vzdušja.

Glavne jedi bo​ v prenovljenem salonu Bosch Siemens ​pripravljal glavni kuhar Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice bo poskrbel slaščičar iz Lolite, Grega Rode, ne bo pa nam manjkalo tudi rujne kapljice.

V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije

O City CHEF kuharski akademiji

S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v razstavni salon hišnih aparatov BOSCH, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

Na naslednjih CITY CHEF Kuharskih akademijah se nam lahko pridružiš 21. oktobra 2015.

Prijavnica na kuharsko akademija – 21.10.2015

Znesek prijavnine znaša 25 EUR.
Postopek plačila in prijave:
Prijava je veljavna ob plačilu na spodaj navedeni TRR, v roku 24ih ur od prejema tega obvestila in ob poslanem potrdilu o plačilu na e-mail naslov:
events@citymagazine.si ali na fax: 01/ 600 55 79.

V primeru neplačila, se prijava smatra za neveljavno. Prosimo vas, da nam OBVEZNO posredujete potrdilo o plačilu preko zgornjih možnosti, ki pogojuje veljavnost prijave.

S prijavo SOGLAŠATE, da dovoljujete fotografiranje na dogodku ter kasnejše objave (za promocijo) teh fotografij na vseh medijih v lasti Mestnih revij, Kaval Groupa ter BSH hišni aparati. V kolikor bi izrecno želeli, da se fotografij na katerih ste prisotni ne objavi, ste nas o tem dolžni pisno obvestiti ob prijavi.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest!

Način plačila na TRR: SI56 9067 2000 0878 202
BID d.o.o., Tacenska 95, 1000 Ljubljana

Namen: CITY CHEF – ime in priimek ter datum dogodka
*(obvezno izpolnite polje namen plačila, ime priimek in datum dogodka)

tumblr_ny2e1hHRRx1s9rmflo1_1280 21. maj, 2016 Restaurant Day 2016: globalni kulinarični festival Dinner in the Sky, Ljubljana, Jezersek Catering, May 2015 (39) 13. maj, 2016 Dinner in the Sky 2016: okusimo Ljubljano v zraku primari-web-002 25. marec, 2016 Odprta kuhna 2016: na Pogačarjev trg se vrača 25. marca Utrinki z lanske Dobropeke 9. avgust, 2800 Dobropeka 2015 v Centralni postaji – za sladke nasmehe med nami ·