AP-1T8RFEJQD1W11_news
15. sep
V zraku · dan za

15. september rezervirajte za nepozabno tekmovanje v teku na 400 metrov. Sliši se preprosto, a je vse prej kot to – od vznožja do vrha skakalnice Planica bodo športniki pognali svoje konje in se borili za zmago. Do 12. septembra se lahko prijavite na tek v različnih kategorijah ali pa se vsaj odpravite navijati za najbolj pogumne.

do
Letalnica bratov Gorišek, Planica
Red Bull
od 25,00 €
Dogodek na Facebooku

Pred šestimi leti je Planica veljala za prizorišče smučarskih skokov, ki so jih obiskali oboževalci z vseh koncev sveta, danes pa se športniki ‘spuščajo tudi od spodaj navzgor’. Za to je ‘kriv’ Red Bull, ki je že od nekdaj znan po organizaciji ekstremnih športnih tekmovanj. A Red Bull 400 Planica je res nekaj posebnega, saj se bodo tekmovalci pomerili v tem, kdo prej priteče na vrh skakalnice Planica. Naloga ne bo preprosta!

Na tekmovanje so vabljeni vsi adrenalina željni posamezniki, starejši od 16 let. Prijavite se lahko na tekmovanje v različnih kategorijah, letošnje novosti pa so: mešana štafeta 4 x 100 metrov (v kateri mora biti med tekmovalci vsaj ena ženska), gasilsko štafeto so iz 8 x 50 metrov spremenili na 4 x 100 metrov,  k tekmovanju vabijo tudi ostale javne službe, kot so gorski reševalci, vojaki, policisti, zdravstveni delavci ter delavci civilne zaščite.

Prijavite se lahko na tej povezavi do 12. septembra s klikom na rdeči gumb kategorije, v kateri želite nastopati.


Sestavljajte najbolj barvne kocke na svetu na največjem Lego festivalu v Cityparku. 24. avgust, 2018 V Citypark prihaja največji Lego festival doslej Morcheeba 15. junij, 2018 #FUKSi 2018: na Festival urbane kulture Ljubljana prihaja Morcheeba shutterstock_722603713 9. junij, 2018 Kolesarjenje po Ljubljanskem barju Narezek-1-2 9. junij, 2018 2. Festival kraškega pršuta: užitek po kraško · · ·