Soča festival (51)
7. avg
V zraku · dan za

Da Tolmin ni le festivalsko mesto, temveč tudi idealna destinacija za športni turizem, dokazuje Soča Outdoor Festival.

do
Tolmin in Kobarid
Soča Outdoor
Vstop je prost. Je pa kotizacija za vse rekreativne discipline, ki zahtevajo tudi prijavo.

Drugi Soča Outdoor Festival že prinaša lani spoznanemu dogajanju nekaj novosti. Letošnja glavna novost je ta, da so rekreativnim vsebinam v Tolminu dodali še adrenalinske v Kobaridu. Kot so zapisali organizatorji ”festival želi ponuditi nepozaben ”flow” v vodi in zraku ter na poteh in večernih plesnih zabavah.” Kolesarje, tekače, jadralne padalce in zmajarje – vse vabijo na nor športno adrenalinski dogodek v sveži dolini Soče.

V Tolminu se bo dogajalo tudi na glasbeni sceni že od jutranjih ur naprej, glavni oder v Kobaridu pa je rezerviran za udarne glasbene skupine. Obiskovalce in tekmovalne bodo zabavali številni DJ-ji, hkrati pa festival želi biti tudi družini prijazen. Prav družinam bodo namenjeni posebni kotični od reki, kjer bo poskrbljeno za varstvo in animacijo najmlajših.

Odpri galerijo
Družinski športni dan 2016 na Bledu. 2. oktober, 2016 Bled vabi na Družinski športni dan 2016 Danes je dan zdravih dojk! Tradicionalni slovenski zajtrk 2016 Dan slovenske hrane 2016 in tradicionalni slovenski zajtrk IRM_6042 Edinstveno praznično doživetje v Ljubljani: vrhunska večerja na ladjici ·