2nd – vintage Plato Moto Jamboree v Ljubljani
3. sep
V zraku · dan za

Poletje bo minilo, preden bi mignili, a konec vročine in dopustov še ne pomeni konca zabave. V soboto 3. septembra 2016 bo ob 11. uri v Ljubljani potekalo veliko druženje ljubiteljev motorjev, ki ga ne smete zamuditi. 2. vintage Plato Moto Jamboree bo potekal že drugo leto zapored. Kot lani se tudi letos pripravlja bogat program, obogaten z dobro hrano, pijačo in glasbo, ter seveda zvezdami večera – vintage motorji.

Ljubljana
Plato bar
0 €
Dogodek na Facebooku

Drugi vintage Plato Moto Jamboree v Ljubljani bo potekal 3. 9. ob 11. uri. Vsi profesionalni in laični ljubitelji, tako lastniki kot le platonski oboževalci lepih dvokolesnikov, se bodo zbrali v osrčju Ljubljane, na ploščadi Ajdovščina.

Za potešitev lakote in žeje bo poskrbljeno z burgerji, enolončnicami, jedmi z žara in raznovrstnimi osvežilnimi pijačami, za duševno hrano pa z raznoraznimi dogodki na tematiko motorjev.

PREBERITE ŠE: Tekaška prireditev: Red Bull 400 Planica 2016 – 4. tek na vrh na vrh letalnice bratov Gorišek

Potekal bo srečelov, na katerem boste lahko zadeli lepe motonagrade, če boste želeli, pa boste lahko s svojim jeklenim konjičkom tudi tekmovali na izboru za najlepši motocikel. Za glasbo bo poskrbela organizacija Roadhouse Events.

Najpomembnejši del dogodka pa je seveda druženje ljubiteljev motorjev, izmenjava informacij in sklepanje novih prijateljstev. Ne pozabite torej na dogodek pripeljati tudi svoje boljše polovice – svojega motorja. Za prosta parkirna mesta bo poskrbljeno.


Odprta kuhna Celje 2016 3. september, 2016 Kulinarični dogodek: Odprta kuhna se septembra 2016 vrača v Celje Ljubljano čutim 2016: izobraževalno-kulinarični dogodek. 1. september, 2016 Ljubljano čutim 2016: izobraževalno-kulinarični dogodek na Špici Kino Park 2016 29. avgust, 2016 Kino na prostem: Kino Park 2016 v parku Tabor Špas'n'tek: Nov tekaški izziv v Sloveniji 27. avgust, 2016 Tekaška prireditev: Špas’n’tek – nov tekaški izziv v Sloveniji · ·