Babi_vse_ve_Citymagazine
9. nov
V zraku · dan za

Začetek novembra prinaša packarije in risanje in ustvarjanje in predstave in vse, za kar v toplih mesecih zmanjka časa.

Galerija Škuc
Galerija Škuc
Prost vstop

Gledališke predstave, ustvarjalne delavnice in pravljična druženja z novembrom prinašajo v mesto Škuceve packarije. Poleg že utečenega sodelovanja z različnimi gledališči in skupinami iz različnih koncev Slovenije, izvirne gledališke predstave in ustvarjalne delavnice pripravljajo tudi v sodelovanju s Srednjo vzgojiteljsko šolo in gimnazijo Ljubljana.

Med predstavami, ki se bodo dogajale od pričetka novembra do konca decembra, si bodo najmlajši lahko ogledali Zlato Gosko, Zvezdico Zaspanko, Pajka Ogabka, Zimsko pravljico, Gledališče iz kovčka in Zajčka zdravnika.

Letošnja novost je sklop Podmornica – Otok za mularijo, v katerem si bomo lahko ogledali kratke animirane filme. Za ustvarjalne duše pripravljajo packarije pod vodstvom izkušenih mentorjev, v pravljičnih druženjih pa bomo otroci spoznali Alenko Spacal in njeno slikanico Mavrična maškarada.

Škucove packarijeOdpri galerijo
magibor 9. november, 2013 V Mariboru čarobni umetniki in iluzionisti z vseh koncev sveta Vedno te ima nekdo rad 8. november, 2013 Vedno te ima nekdo rad mediafest 6. november, 2013 Mediafest – festival intermedijske umetnosti CRTS5510 6. november, 2013 Kultni stoli Rex na razprodaji · · · ·