fbpx

Fisker Pear 2025: Revolucija v avtomobilskem svetu za ceno pice na mesec

Fisker Pear 2025

Fisker Pear 2025
Foto: Fisker

V svetu električnih vozil je Fisker Pear kot sveža sapica v vročem poletju. Uradna cena okoli $29,900 USD, je kot naročanje luksuzne pice vsak mesec, le da ta pica vozi! Resno! S to ceno bo zatresel trg električnih avtomobilov. Fisker Pear 2025 - prihaja leta 2025!

Fisker, ki je že dolgo znan po svojih električnih vozilih, je predstavil Fisker Pear 2025, crossover, ki obljublja, da bo postavil nove standarde v avtomobilski industriji. “Z Pear-om smo vrgli konvencionalno skozi okno,” pravi predsednik in izvršni direktor Henrik Fisker. “Ustvarili smo to vozilo z idejo, da mladi v velikih mestih potrebujejo inovativno, vsestransko in cenovno dostopno mobilnost.” No, Henrik, bravo!


Fisker Pear 2025 bo izdelan v sodelovanju s Foxconn v tovarni v Ohiu in bo prvič predstavljen javnosti na Fisker Lounge v Münchnu med dogodkom IAA Mobility 2023. Vozilo bo imelo novo lahko jekleno karoserijo, pri čemer so inženirji in oblikovalci Fiskerja zmanjšali število delov za 35%. Je manjši od Fisker Ocean SUV, ki je začel z dostavo v 2. četrtletju 2023, vendar ima edinstven Houdini prtljažnik, ki omogoča lastnikom, da naložijo in raztovorijo v tesnih parkirnih situacijah.
Fisker Pear 2025
Foto: Fisker
Foto: Fisker
Dodatne funkcije vključujejo predal podoben sprednji prtljažnik, ki je kot nalašč za shranjevanje vsega, od dostavljene pizze do znojne športne opreme. Kabina je zasnovana tako, da je izjemno trpežna, brez krhkih premičnih delov, polno odlagalnih površin za družine z otroki ali ljudi, ki imajo radi veliko prostora za shranjevanje povsod.
Foto: Fisker
Fisker Pear 2025 bo imel tudi Lounge Mode, kjer se vsi sedeži zložijo ravno, vključno z zadnjim sedežem, ki se zloži nazaj v prtljažni prostor, da ustvari velik prostor za sprostitev. Pear bo na voljo z opcijskim 17,1-palčnim vrtljivim zaslonom za zabavo v Lounge Mode. Vozilo s petimi sedeži bo imelo možnost za šest oseb, z veliko dvosedežno klopjo, ki nadomešča enojni sedež sprednjega potnika in sredinsko konzolo.
Foto: Fisker
Foto: Fisker
Notranjost bo imela reciklirane in biološko osnovane materiale, da bo Fisker Pear 2025 vodilni v trajnosti v svojem segmentu. Pear bo tudi osnova za Fiskerjev cilj ustvariti ogljično nevtralno vozilo do leta 2027.

Dve možnosti baterije bosta zagotovili ocenjen doseg bodisi 320 km (198 UK milj, ocena WLTP), bodisi ocenjenih 560 km (348 UK milj, ocena WLTP) za daljše izlete. Vozilo bo ponujeno v obeh različicah, zadnji kolesni pogon in pogon na vsa kolesa, vožnja na standardnih 20-palčnih kolesih in opremljena z nizko odpornostjo proti kotaljenju ter opcijskimi 22-palčnimi kolesi z visoko zmogljivimi pnevmatikami.

Fisker Pear ni le avto, je vizija prihodnosti. Z inovativnimi funkcijami, dostopno ceno in trajnostnim pristopom je Fisker postavil nov standard v avtomobilski industriji. In če ste mislili, da je to vse, se motite. Fisker je pravkar začel, in s Pear-om, prihodnost izgleda svetlo!

Dodatne Informacije

fiskerinc.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.