stan smith PC wool sneaker
Utrip mesta · moda · moška moda

Adidas Stan Smith so zagotovo eden od najbolj priljubljenih modelov superg v zadnjih letih in navajeni smo jih v gladki usnjeni različici, ki se odlično poda k praktično kakršnemukoli videzu v toplejšem vremenu. Da bi vam bilo v njih toplo tudi pozimi, so pri adidasu pripravili še volneno različico superg – adidas Stan Smith PC Wool.

Adidas adidas Stan Smith PC Wool
112€
Adidas

V mrzlih zimskih dneh morajo celo največji privrženci svoje superge Stan Smith zamenjati za kaj toplejšega. Da bi lahko te ikonične superge nosili tudi pozimi, je adidas za moške pripravil volneno različico Stan Smith PC Wool. Videz superg ostaja zvest tradiciji, le material zgornjega dela superg je primernejši hladnejšemu letnemu času. Naj vam bo v njih prijetno toplo.

PREBERITE ŠE: Ključni modni trendi 2017

Galerija – superge adidas Stan Smith PC:

Odpri galerijo

bre&co naslovna Bre & Co. Origami Watch: luksuzna ročna ura, ki skriva presenečenje Underscares Underscares – plenice za igričarje katerih moških oblačil ženske ne marajo Katerih moških oblačil ženske ne marajo? Moške spodnjice z živalskim motivom Najbolj neokusne moške spodnjice vaše mednožje spremenijo v zver · · · ·