Zvonec za gorsko kolo Timber
Utrip mesta · šport

Timber je prostoročni zvonec za gorsko kolo. Če se vozite s kolesom po obljudenih gorskih poteh oz. stezicah, potem veste, da morate pogosto posegati po kolesarskem zvoncu. A ko imate polne roke dela s krmiljenjem, zna biti to nevarno početje, saj lahko hitro izgubite oblast nad kolesom. To rešuje Timber, ki zvoni namesto vas!

Timber Trail Awareness Mountain Bike Bell
13 €
Amazon

Timber je prostoročni zvonec za gorsko kolo, ki rahlo spominja na ročni oz. kravji zvonec, seveda zapakiran v modern dizajn. Čeprav veliko gorskim kolesarjem MTB-kolo in zvonec za kolo ne gresta skupaj, kot ne gresta MTB oz. cestno kolo in tačka, pa vsi dobro vemo, kako praktična sta lahko oba. Timber tudi ni videti kot klasični zvonci za kolo, zato zaradi njega ne boste nič manj kolesarja!

PREBERITE ŠE: Ta+Too – kolesarski sedež, ki gre vedno s teboj

Namesto da mimoidoče presenetite in jim na daleč vpijete, naj se vam umaknejo, to prepustite zvoncu za gorsko kolo. Ta se samodejno aktivira, ko je kolo v gibanju, vse, kar morate storiti, je, da preklopite stikalo, in Tumber se bo začel oglašati s prijetnim zvokom (moč zvonjenja lahko prilagajate). Prav tako preprosta, kot je aktivacija, je preprosta montaža, zato ga lahko mile volje prestavljate s krmila na krmilo.

Zvonec za gorsko kolo TimberOdpri galerijo
Pametna očala za kolesarje Solos Smart Solos Smart: pametna kolesarska očala po vzoru Google Glass GoFoil For SUP – SUP na višjem nivoju GoFoil For SUP – SUP na višji ravni Modularni kolesarski sedež Ta+Too Ta+Too – kolesarski sedež, ki gre vedno s teboj 1Rebel kani avtobuse spremeniti v mobilne fitnes studie Avtobus kot fitnes studio z urami spinninga ·