Kaj dela žensko, po mnenju moških, slabo v postelji?

Zadnjič posodobljeno: :

Spolni odnos bi moral biti nekaj, kar zvezo med dvema osebama dvigne na višjo stopnjo intimnosti in čustev, ne pa le sproščanje strasti brez občutkov ali sebično zadovoljevanje lastnih potreb.

Moški, ki iskreno ljubi svojo ženo, ne bo nikomur povedal, da je slaba v postelji. Toda tisti, ki to znajo povedati, s spolnostjo verjetno povezujejo še nekatere druge stvari, kot so recimo negotovost ženske glede njenega fizičnega videza, uporaba spolnosti za manipulacijo, nezadosten trud … To je nekaj razlogov, zakaj nekateri moški morda menijo, da spolni odnos ni dovolj kakovosten.

Ženska negotovost zaradi fizičnega videza

Številnim ženskam je neprijetno sleči se pred partnerjem ali ljubiti se s prižganimi lučmi. To samo kaže, da se jim zdi, da niso dovolj lepe in popolne in tega jih je sram. To pa vodi do nizke samozavesti, sramežljivosti in dejstva, da se v postelji dejansko ne morejo sprostiti.

Nihče ni popoln! Takšen človek preprosto ne obstaja. Vsi imamo napake in tega bi se morali vsi zavedati ter sprejeti tako lastne, kot tuje pomanjkljivosti.

Moški, ki iskreno in globoko ljubi žensko, s katero živi, bo ljubil tudi vse njene pomanjkljivosti. Zato se sprostite in dovolite partnerju, da vaše telo spozna do najmanjših podrobnosti. Zberite pogum in oblecite seksi kos perila. Počutile se boste bolj samozavestne in privlačne ter zato bolj sproščene.

Pomanjkanje intimnosti in bližine

Biti intimen s partnerjem je ključ vsakega kakovostnega odnosa. Vrhunec tega je spolnost. Nekatere ženske znajo kaznovati ali izsiljevati svoje partnerje tako, da jim odrekajo intimne trenutke. To ni dobro, ne pametno. Manipulacije katere koli vrste, zlasti te, se ne morejo dobro končati.

Obstajajo ženske, ki partnerju odrekajo intimo nezavedno, zlasti v dolgotrajnih odnosih. Sproščen objem, poljub, lepa beseda, to so stvari, ki bi se morale dogajati vsak dan. S tem nekomu pokažemo, da ga imamo iskreno radi takšnega, kot je, in to posledično vodi do boljšega spolnega življenja.

Kaj dela žensko, po mnenju moških, slabo v postelji?

Vse bolj zanemarjen videz ženske

To, da ste že dolgo v zvezi, še ne pomeni, da morate popolnoma zanemariti svoj videz. Normalno je, da se ne boste ličili vsako jutro samo zato, da bi bil partnerju bolj privlačne, saj vas ima rad tudi brez slojev ličil na obrazu. A včasih se je treba malo bolj potruditi in prižgati strast, ki je bila na začetku zveze.

Prav tako si ne dovolite, da se ves čas sprehajate po hiši, na primer z umazanimi in razmršenimi lasmi, v raztrgani trenirki, poraščenih nog in z vse večjim številom kilogramov. Če si to dovolite, ne samo, da boste videti slabše, ampak se boste tudi tako počutile, vaša samozavest bo padla, to pa bo vplivalo tudi na vaše spolno življenje.

Nekateri moški so za portal revelist.com povedali, kaj jih pri spolnosti moti pri ženskah:

“Ne maram, ko se ženska le uleže in razpre noge ter čaka, da vse naredim sam. Zame ni nič hujšega od tega.”

“Pasivnost mi je grozna, ko se zdi, da ženska nima pojma o svojem telesu in o tem, kaj ji je všeč. Ne znam opisati, kako moteče je, ko ženska, s katero si v postelji, ne reagira, in ko ne moreš dobiti povratne informacije o tem, ali je nekaj dobro ali ne.”

“Sovražim, ko med spolnim odnosom spušča lažne zvoke. Raje imam, da tiho stoka, pa da je to iskreno, kot pa da lažno kriči.”

“Sploh ni prijetno, ko te primerja z bivšim fantom. Osebno me ne moti, da so bili drugi pred mano, vendar nočem razmišljati o tem.”

“Moti me pomanjkanje komunikacije pred ali med spolnostjo. Če se ima lepo ali si kaj želi, bi rad, da mi pove.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!