fbpx

Kako se znebiti energije, ki jo vlečete s seboj iz nekdanjega razmerja

Foto: envato

Vrnite si dele svoje duše in življenje vam bo prineslo novo ljubezen! Pojdite naprej, čaka vas življenje, ki si ga zaslužite!

Ko zapustite odnos, osebo, se po dolgih letih soočite z osamljenostjo. Padete v stanje melanholije, žalosti, občutka, da ste popolnoma sami. Pri tem procesu je pomembno, da ne pustite delov sebe v starih odnosih, v izkušnjah iz preteklosti.

Zdi se vam, da ste še vedno tam nekje, z nekom, čustveno, mentalno, duhovno, čeprav ste fizično ločeni in sami.

Še vedno živite življenje nekoga drugega, osebe, ki ste bili v tistem odnosu, namesto da bi se združili s seboj. Zbrati morate vse dele svoje duše in jih integrirati vase,sestaviti jedro svoje osebnosti. Iz tega stanja lahko slišite svoje želje, potrebe, glas svoje duše. Vrnite si del svoje duše, svojega srca, svoje energije, potem bodite nekaj časa sami in pripravljeni boste iti naprej.

Kako lahko to naredite? Obstajajo določena psihološka orodja in metode, ki vam lahko pomagajo, da greste naprej, in ki vam lahko preprečijo, da bi ostali obtičali v preteklih izkušnjah.

Če ne morete pozabiti travmatične situacije iz preteklosti, si jo predvajajte v mislih.
Poiščite tisti del sebe, ki je obtičal tam in ki je v strahu in osamljenosti. Vizualizirajte. Pokličite to osebo, k sebi, povejte ji, da lahko zdaj poskrbite zanjo, vdihnite jo vase. Občutite, da postajate eno z njo. To vajo izvajajte redno, dokler vas sprošča in veseli.

Izpustite preteklost. Foto: Marco Testi / Unsplash

Če ne morete pozabiti ljubljene osebe, s katero ste se razšli. Predstavljajte si nekdanjo ljubljeno osebo, ki je nikakor ne morete pozabiti, pa še vedno čutite jasno povezanost z njo. Povejte njeni podobi, liku, ki ga vidite, da ste se pripravljeni posloviti od nje in začeti novo življenje z drugim partnerjem. Prosite jo, naj vam da tisto, kar je vaše, in ji dajte njeno energijo, ki je ujeta v vas. Vizualizirajte, kako izmenjujete energijo, predstavljajte si, kako ta proces poteka. Ta postopek ponavljajte, dokler ne začutite olajšanja.

Enako lahko uporabite pri starših, prijateljih, s katerimi ste bili v slabem odnosu, ljudeh, ki so vas prizadeli.

Pustite to negativno energijo v preteklosti in pridobite energijo, ki jo potrebujete, da boste spet to, kar ste, ne da bi se ozirali nazaj. Odkrivajte nove razsežnosti ljubezni, med katerimi je prva zdrava ljubezen do sebe, ki kot pogoj prinaša tudi novo ljubezen.

Ta praksa vizualizacije vas naj motivira, da opustite preteklost in ohranite sedanjost. Deluje na podzavestni ravni in vam pomaga spoznati, da se resnično lahko znebite vsega, kar je ostalo za vami, in odkrijete nove sfere življenja.

Bodite to, kar ste, ne pozabite, da je življenje čudovito potovanje, kjer vas čakajo neštete izkušnje, za katere je vredno živeti, jih imeti rad in se jih veseliti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!