fbpx

Kakšen bo vpliv planetov v februarju 2023?

Foto: Allef Vinicius / Unspalsh

Enkrat v 28 letih se dogaja konjunkcija Sonca in Saturna. Zdaj je trenutek, ko razumemo, da je treba, da napredujemo, da se menjamo in vstopimo v naslednjo fazo našega živega potovanja.

Začenja se obdobje ugodnih sprememb, ker večina planetov ni več v retrogradni fazi, se vse giblje direktno.

Febuar bo mirnejši, največje spremembe prihajajo marca.

Poglejmo, kakšen bo vpliv planetov na življenje v februarju 2023.

1.–28. februar

V februarju ni retrogradne večjih planetov. To ustvarja fantastičen zagon za naprej, ki ga lahko uporabimo za napredovanje v svojih sanjah in ciljih. Z močnim zagonom naprej lahko izkoristimo velike priložnosti.

3. februar

Retrogradna Ceres – energija tega asteroida je zelo mehka in nežna in ne bo vplivala na ta močan zagon naprej, ki ga doživljamo. Ceres je asteroid, povezan s prehrano in negovanjem. Morda se nam zdi, da moramo negovati vse tiste dele sebe, ki smo jih ignorirali. Čas je, da popravite nekatere svoje navade in zacelite stare rane. Asteroid Ceres bo 6. maja spet šel direktno.

via GIPHY

5. februar

Polna Luna v levu – prinaša svetlo in drzno energijo! Uran je trenutno aktiven, kar lahko povzroči potrebo po spremembi ali inovaciji na nekem področju našega življenja. Sprememba lahko pride nenadoma pod to Polno Luno, toda poskusite jo spremljati in poglejte, kakšne nove iskre lahko zaneti.

Polna Luna je vedno čudovit čas za delo in ta Polna Luna ni izjema. Z vsem zagonom, ki se premika naprej, je odličen čas, da razčistimo s preteklostjo in naredimo prostor za novo, ki prihaja. Prav tako lahko delate z energijo te Polne Lune, da v svoje življenje vnesete svež navdih in se osredotočite na ustvarjanje veselja in zadovoljstva.

7. in 8. februar

Merkur zapusti svoje obdobje sence. Če je bilo od konca decembra v vašem življenju nekaj nejasnega ali negotovega, bo zdaj prišla večja jasnost.

15. februar

Venera v konjunkciji z Neptunom v Ribah – harmonična kombinacija planetarnih energij, ki pomaga vnesti sladkost in mehkobo v vse, kar se zgodi v vašem življenju. Uporabite to energijo za globlje ljubezen, širše odpiranje srca in izražanje svojih idej svetu. Lepa energija za romantiko, širjenje ustvarjalnosti in delo na sebi.

via GIPHY

16. februar

Sonce v konjunkciji s Saturnom v Vodnarju – to je posebna konjunkcija Saturna in Sonca v Vodnarju naslednjih 28,5 let. Saturn v Vodnarju nas je naučil lekcije na kolektivni in osebni ravni, zdaj pa se njegovo delo bliža koncu. Uporabite to energijo, da poskrbite, da boste prevzeli življenje, ki si ga resnično želite.

18. februar

Sonce v Ribah – sonce zapusti znamenje Vodnarja in preide v zadnje znamenje Rib! Ribe so vodno znamenje in prinašajo občutek popolnosti in celovitosti. Energija rib, ki jo predstavljata dve ribi, ki plavata v nasprotnih smereh, je povezana z načelom jin in jang. Obe energiji obstajata neodvisno, vendar druga brez druge ne moreta obstajati.

Ribi tudi plavata v krogu, kar nakazuje, da čeprav plavata v različnih smereh in gledata na svet z različnih zornih kotov, obe prispeta na isti cilj. Ker so ribe zadnje znamenje zodiaka, je pravi čas, da razmislite o preteklem letu in o tem, kako vas je vse, kar se je zgodilo, pripeljalo do naslednjega poglavja vašega razvoja.

19. februar

Mlada Luna v Ribah – prinaša energijo svežih začetkov. To je že tretja Mlada Luna, ki smo jo imeli na 1. stopinji določenega zodiakalnega znamenja, kar kaže na močno temo novih začetkov. Ribe so zelo ustvarjalna energija, zato uporabite to Mlado Luno, da ustvarite in vizualizirate, kaj bi radi pritegnili v svoje življenje.

via GIPHY

To je dober čas, da tisto, kar si želite in zamislite, spremenite v resničnost. Ker so ribe vodno znamenje, se ne želimo zatakniti v mestu navezanosti; namesto tega želimo potrditi, kar želimo, a potem ostanemo odprti za pretok in harmonijo.

21.–24. februar

Sonce v konjunkciji z zvezdo Fomalhaut – ki je ena izmed štirih kraljevih zvezd. Vsaka kraljeva zvezda naj bi bila varuhinja zvezdnih vrat naše galaksije. Fomalhaut je vratar južnega neba in predstavlja transformacijo. Transformacija je zelo ustvarjalna energija, zato je to izjemno kreativen čas, kjer lahko odpremo vrata novemu.

Fomalhaut lahko tudi aktivira naše darove in nas vodi, da okrepimo našo povezanost s seboj in z drugimi. Delajte s to energijo tako, da izražate svojo ustvarjalno plat, zavedajoč se, da je vsako napako mogoče popraviti in da je vsak dan priložnost, da postanete boljši človek.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.