fbpx

Kuhajte zdravo, enostavno in okusno: 4 kuhinjski aparati, s katerimi vam bo to uspelo

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Dandanes si je vsakdanje življenje težko predstavljati brez osnovnih kuhinjskih pripomočkov. Prehranjevalne navade in svetovni gastronomski trendi se spreminjajo in z napredkom tehnologije prihajajo novi načini kuhanja in uporaba kuhinjskih pripomočkov.

V zadnjih letih smo priča vse večjemu številu kuharskih pripomočkov, ki nam na različne načine olajšajo vsakodnevne obveznosti in opravila. V letu 2022 bo, kot kaže, vsa pozornost usmerjena v aparate, ki nam lajšajo pripravo hrane. Kar je nekoč veljalo za luksuz in privilegij, je danes na voljo vsem in to po dostopnih cenah. Način kuhanja in uporabe kuhinje se je zelo spremenil. Nekoč ne bi verjeli, če bi nam kdo rekel, da nam bodo aparati sami skuhali kosilo, ampak danes je to več kot običajno.

DNa trgu lahko kupimo aparate za hitro kuhanje, za cvrtje brez maščob, do aparatov, ki izvrstno pripravijo kavo. Do takšne eksplozije kuhinjskih pripomočkov z različnimi funkcijami je prišlo zaradi več razlogov: zaradi prihranka časa, lažjega kuhanja, lažjega vzdrževanja in čiščenja ter seveda boljše obdelave hrane in navsezadnje vedno uspešnega obroka.

Pri izbiri in nakupu je ključnega pomena najti ravnovesje med praktičnostjo, ki jo nudijo posamezni aparati, in tem, kar resnično potrebujemo. Kuhinjski aparati so še vedno dolgoročna naložba, zato je pametno kupiti tiste, na katerih se ne bo nabiral prah in ne bodo stali na polici kot luksuzna dekoracija, ampak bodo služili svojemu namenu. Tukaj je seznam nekaterih najbolj priljubljenih kuhinjskih aparatov, ki vam dodo v 2022 zagotovo dobro služili.

Cvrtnik na vroč zrak (air fryer)

Cvrtniki na vroč zrak so praktični zaradi hitre priprave hrane brez maščobe in dodatnih kalorij. Obstajajo manjši in večji modeli, različne znamke pa izdelujejo tudi sodobno oblikovane modele, ki se prilegajo vsem interierjem. Preveri njaboljše air fryjerje – cvrtnike na vroč zrak.


Znižano za 10,00 EUR
Xiaomi Mi Smart Air Fryer Heißluftfritteuse mit OLED...
750 Ocen

Zadnja posodobitev 2023-01-11 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Večnamenski kuhalniki

Včasih so se uporabljali lonci na pritisk oziroma “ekonom lonci”, danes pa lahko kupite njihovo nadgradnjo. To so električni aparati, ki imajo več različnih funkcij, saj omogočajo kuhanje pod tlakom, cvrtje z vročim zrakom, nekateri pa imajo tudi poseben pokrov, ki omogoča pripravo hrustljavih jedi. Gre za kuhalnik v katerem se jed skuha kar 70 % hitreje kot na običajen način, cvrtje pa omogoča 75% manjšo uporabo maščob. Zamrznjeno hrano lahko pripravite tudi brez predhodnega odmrzovanja. Ti aparati so enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Lonci večje prostornine pa so dovolj za pripravo večjih obrokov.


Znižano za 80,00 EUR
Ninja Foodi Multikocher [OP300EU]...
4.389 Ocen

Zadnja posodobitev 2023-01-11 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Kavni aparati

Izbira kavnih aparatov je res velika, saj na trgu lahko izbirate med manjšimi in velikim. Prav vsi pa pripravijo kavo, kot iz najljubše kavarne. Če ste ljubitelj kave, potem je to zagotovo popolna izbira za vas in vložek se vam bo večkrat obrestoval. Pri aparatih ne potrebujete posebej kupovati penilcev mleka, saj ti vsebujejo paro za segrevanje in penjenje mleka. Preveri izbor najboljših kavnih aparatov.


Znižano za 85,00 EUR
Philips 2200 Serie EP2220/10 Kaffeevollautomat, 2...
19.191 Ocen

Zadnja posodobitev 2023-01-11 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Prenosne pečice za pico

Domače prenosne pečice za pico so dvignjene na povsem novo raven. Vaša domača pica bo boljša od tiste v najboljši piceriji. Na voljo so v različnih velikostih in so idealne za hitro in enostavno pripravo velikega števila pic. Gre za še eno dolgoročno naložbo, ki bo popestrila zabavna druženja. Preveri izbor najboljših pečic za pico.


Znižano za 43,00 EUR
Ooni Koda 16 UU-P0B400 Outdoor-Pizzaofen
40 Ocen

Zadnja posodobitev 2023-01-11 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.