Izjemni hamburgerji
Utrip mesta · lokali

V kolikor se nahajamo v najbolj mirnem in zelenem delu centra Ljubljane, zavijmo na Hrenovo 19, kjer bomo odkrili Spirit Bar & Kitchen. Prostor, kjer se bomo z veseljem prepustili nežnemu kulinaričnemu razvajanju.

Spirit Bar & Kitchen
Hrenova 19
Ljubljana
003861 425 42 51
Vsak dan od 10:00 do 23:00.

Na tihi in mirni ulici, ki teče ob reki Ljubljanici, odkrijemo prikupen lokal z edinstveno “soul food” ponudbo, ki prevzame z neprekosljivo eleganco po presenetljivo ugodni ceni.

PREBERITE ŠE: Okusi Bližnjega vzhoda: nova restavracija Libanonske meze in drugi užitki

Spirit Bar & Kitchen, ki sicer sodi pod še bolj prefinjeno Špajzino okrilje, blesti po vrhunski kulinariki in odlični vinski ponudbi. Prvovrstni burgerji, odlični brunchi, barvite solate, sočni zrezki, izjemna vegetarijanska ponudba in vrhunske italijanske jedi. Vse to in še več ob kozarcu prvovrstne žlahtne kapljice. Sanjsko!

Odpri galerijo

Foto: Chuty's Chuty’s: ko prijetno zadiši po tajski kuhinji Foto: bazilikabistro Kam na najboljši brunch v Ljubljani: top 10 lokalov, bistrojev in restavracij Hamburger, ki očara Tokyo Piknik: ena (naj)boljših azijskih kuhinj v Ljubljani mandljimenu Okusi Bližnjega vzhoda: nova restavracija Libanonske meze in drugi užitki · ·