Moška sončna očala 2019: klasika je tudi letos hit!

Moška sončna očala 2019: klasika se vrača!

Letos ne boš imel težke izbire, saj modni trendi napovedujejo, da bodo tvoj obraz krasili klasični modeli sončnih očal, kot so lenonke ali aviatorke. Če si drzen, pa lahko poskusiš z izstopajočimi geometrijskimi ali barvnimi očali. In kako so videti moška sončna očala 2019?

Sončna očala so pomemben pripomoček, ki ščiti tvoje oči pred nevarnimi sončnimi žarki, a imajo tudi modno vlogo, na katero ne smeš pozabiti. Res je, da je videz sončnih očal manj pomemben kot dejstvo, da jih nosiš zaradi zaščite, a zakaj v letošnje sončne dni ne bi vstopil s kančkom modnega navdiha?

V letu 2018 so bili zelo priljubljeni okrogli modeli sončnih očal, oblikovani po navdihu Lennona, “oversized” aviatorke, okvirji v obliki črke … In kot kažejo modni trendi, boš tudi v letu 2019 nosil podobne modele, ki so dobili nekatere posodobitve. Leto 2019 bo v znamenju klasike in to so letošnja moška sončna očala!

Navdih po Lennonu

John Lennon je bil s svojimi manjšimi okroglimi sončnimi očali prava modna ikona. Lenonke so zahvaljujoč njemu tako priljubljene že leta in težko si predstavljamo, da jih tudi v letu 2019 ne bi nosila oba spola. Letos bodo priljubljeni različni modeli – s prozornim, tankim, debelim okvirjem …

https://www.instagram.com/p/Bk5FGQLnhxf/

Geometrija

Če je tvoja glava izrazito okrogla in težko najdeš sončna očala zase, so sončna očala z geometrijskimi okvirji kot naročena zate.

https://www.instagram.com/p/BhoxmbJHATN/

Ker imajo posebno obliko, je priporočljivo, da izbereš tanek okvir z velikimi barvnimi lečami. Hitro se namreč lahko zgodi, da so videti kot lenonke.

Barvne leče in okvirji

Čas je, da na pravilo, da se morajo barve med seboj ujemati, pozabiš, ker bodo letos priljubljeni barvni modeli sončnih očal, ki so vsestranski dodatek.

Letos bodo priljubljene predvsem žive in izstopajoče barve, kot so modra, rumena in rdeča. Priporočljivo je, da je barva leč skladna z barvo okvirja.

Aviatorke

Za ta model sončnih očal težko rečemo, da je trend, saj so postala osnovna oprema, ki jo mora imeti vsak moški s stilom.

https://www.instagram.com/p/BjOx8bzHcI1/

Tisto, kar letošnji model razlikuje od starejših, je mostiček, ki povezuje leči – ta je zdaj izdelan v različnih oblikah, modelih in barvnih vzorcih.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Royal Robbins: nova znamka funkcionalnih in trajnostnih oblačil v Sloveniji