fbpx

MSCHF BWD: sprostite svojega notranjega upornika s temi najbolj nenavadnimi supergami

MSCHF BWD
Foto: MSCHF

Ustvarjalni kolektiv MSCHF s sedežem v Brooklynu bo pretresel svet superg s svojim inovativnim in drznim BWD Shoe, supergo, ki jo lahko nosite tako naprej kot nazaj.

MSCHF, ustvarjalni kolektiv s sedežem v Brooklynu, se je trdno uveljavil kot pionir v svetu mode, od objavljanja naslovnic s svojimi drznimi velikimi rdečimi škornji do drznih sodelovanj z znanimi osebnostmi. S svojo najnovejšo izdajo, čevljem BWD, je MSCHF pripravljen na novo definirati meje stila in funkcionalnosti superg.

MSCHF, ki ga je ustanovil Gabriel Whaley, ni tuja polemika in premikanje meja. Podjetje je pred tem povzročilo razburjenje s svojimi Satan Shoes, ki so sodelovali z Lil Nas X, ki naj bi vsebovali kapljico človeške krvi v podplatu. Pozornost so pritegnili tudi s svojimi Jezusovimi čevlji, v katerih je bila sveta voda iz reke Jordan in jih je oblekel Drake. Nadaljnje sodelovanje vključuje sodelovanje z MrBeastom pri mobilni igri, sodelovanje z Jimmyjem Fallonom pri supergah Gobstomper, ki so jih navdihnile sladkarije Gobstopper, in preoblikovanje štirih torb Birkin v sandale Birkinstocks.

Foto: MSCHF
Čevelj BWD (koda stila MSCHF-004) ponuja edinstveno zasnovo dizajna superg z dvema odprtinama, med katerimi uporabniki lahko izbirajo, kar jim omogoča nošenje čevljev naprej ali nazaj. Čevlji so večinoma izdelani iz belega usnja, z rdečim semišem na peti, sivo črto in črno pikčastim vmesnim podplatom. Te superge naj bi postale naslednja velika stvar v svetu mode.

Predstavitev bo 11. aprila – ob 14. uri. ET bo čevelj BWD na voljo za nakup prek aplikacije MSCHF Sneakers in mschf.com po ceni 135 USD. Čeprav natančno število superg, ki bodo izdane, ostaja nerazkrito, lahko pričakujemo, da bodo vroče blago. Med zgodnjimi uporabniki BWD Shoe je Joe Trohman iz Fall Out Boy, ki je nosil edinstvene superge v novem videospotu skupine, “Hold Me Like a Grudge”.

MSCHF BWD – bodo enak hit kot njihovi predhodniki?!

Veliki rdeči škornji MSCHF so že naredili velik pečat v popularni kulturi, saj so znane osebnosti, kot so Janelle Monaé, Lil Nas X, Ciara, Diplo, Lil Wayne in reper Coi Leray, nosile izrazito obutev. Seth “Freakin” Rollins iz WWE si je celo nadel par med rokoborbo. S ceno 350 $ so bili ti škornji hitro razprodani in se zdaj na platformah, kot sta GOAT in StockX, prodajajo za 500 do 800 $.

Foto: MSCHF
Čevelj BWD podjetja MSCHF je z dokazano zgodovino ustvarjanja modnih izjav, vrednih navdušenja, pripravljen, da osvoji svet superg. Ne glede na to, ali ste ljubitelj superg ali preprosto iščete svež in inovativen pristop k obutvi, bodite pozorni na izdajo BWD Shoe in pustite svoj pečat na modni pokrajini.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.