fbpx

Najboljši prenosniki 2017: Razer Blade Stealth – tanki vrhunski prenosnik za tiste z igričarsko žilico

Razer Blade Stelth

Najboljši prenosniki 2017 – Prenosnik Razer Blade Stealth se je uvrstil na naš seznam najboljših prenosnikov za leto 2017.

Osnovne Informacije
Znamka
Razer
Model
Razer Blade Stealth
Cena
od 1.849,00 €
Trgovina

Za to, da lahko igrate igrice,  ne potrebujete več klasične ‘kište’, v kateri je stlačeno vse potrebno za prave igričarske užitke. Od zdaj potrebujete le Razer Blade Stealth, ki v ohišju ultrabooka ponuja zadovoljivo igralno izkušnjo, le to pa nadgradi z zadržanim dizajnom, ki je sicer po vzoru hiše Razer, a vseeno dovolj posloven, da vas na sestankih ne bo sram. V kolikor torej želite v svojem prenosniku združiti oba svetova, potem bo Razer Blade Stealth prava izbira. Prihaja z novim procesorjem Kaby Lake Core I7, ki je energijsko učinkovitejši kot kadarkoli poprej. Navdušuje seveda tipična osvetlitev tipkovnice, kjer lahko vsaki tipki določite eno izmed 16,8 milijona barv, ter za to znamko značilen odličen zaslon s hitro odzivnostjo.


Integrirana grafika seveda pri teh dimenzijah ni vsemogoča, a je pri znamki Razer na voljo tudi zunanja enota GPU, s katero ga spremenite v pravo igričarsko pošast.

Osnovni podatki // CPU: Intel Core I7 – 2,7 Ghz | Grafika: Intel HD Graphics 620 | RAM: 16 GB | Zaslon: 12,5-palčni UHD 4K (3840 x 2160) – zaslon na dotik | Hramba podatkov: 512 GB SSD oziroma različne kombinacije

Dodatne Informacije

Več informacij:
razer.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!