fbpx

Rumena noč 2016 – noč vseh primorskih noči

Rumena noč 2016

Rumeno noč, ki velja za tradicionalno največjo poletno prireditev na obali in se je drži vzdevek noč vseh primorskih noči, bo v letu 2016 posvečena t.i. civiliziranemu užitkarjenju in odkrivanju kulinaričnih in kulturnih dimenzij, ki izpolnjujejo sodobnega človeka. Rumen noč 2016 bo z regionalnimi posebnostmi tokrat stegnila lovke po celem Kopru. Vsaka regija bo imela prostor za predstavitev svojih prvinskih znanj, dejavnosti in/ali potencialov.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Koper
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Brezplačno

V Kopru je vsako poletje sila živahno, krona vsega pa je tradicionalna Rumena noč. In kaj obeta Rumena noč 2016? Organizatorji so tokrat Slovenijo mapirali kar na Titovem trgu, okusi slovenskih krajev pa se bodo vili po celem Kopru, ki bo razdeljen na gastronomske regije, okuse posameznih regij pa bodo povezali v preplet kulinaričnega in obrtniškega vzdušja v srčiki slovenske Istre.

PREBERITE ŠE: Motovun Film Festival 2016

Bliža se Rumena noč 2016.
Bliža se Rumena noč 2016.

Rumena noč v Kopru je tradicionalni dogodek in je bolj ali manj železni repertoar vsakoletne ponudbe slovenskega primorja. Poleg gastronomske izkušnje se bodo po Kopru vile tudi melodije, saj se bo v štirih dneh zvrstila serija tematskih koncertov in glasbenih predstav. Tako kot hrana, bo tudi glasba za različne okuse. Poseben oder bo predstavlja splav, ki bo lebdel ob obali.

Rumena noč 2016.
Rumena noč 2016.

Dodatne Informacije

Več informacij:
rumenanoc.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!