Seksi Lexy Panterra – kraljica twerkanja [video]

Lexy Panterra - twerkanje
Zadnjič posodobljeno: :

Kdo je Lexy Panterra? Kraljica twerkanja in prava paša za pči. Seksapilna plesalka iz Kalifornije je prava velemojstrica vrtenja ritke in je svojimi posnetki stresenja zadnjice, ki ga v tesno oprijetih oblačilih pogosto izvaja kar na ulici med naključnimi mimoidočimi, postala prava spletna senzacija. Je Lexy Panterra najbolj seksi twerkerka na svetu? Težko je temu oporekati.

Lexy Panterra je sinonim za twerkanje. Twerkanje je v zadnjem obdobju postalo pravi hit. Strastno miganje z zadnjico oz. ritkanje, kot mu tudi pravimo, je plesna zvrst, ki se je začela širiti s svetlobno hitrostjo, po tem, ko ga je leta 2013 odplesala ekscentrična Miley Cyrus.

Lex Panterra je kraljica twerkanja.
Lex Panterra je kraljica twerkanja.

Čeprav gre za mlado plesno zvrst, pa je ta urbana plesna disciplina čez noč postala del plesne kulture in svetovni fenomen. Twerkanje je do popolnosti izpopolnila seksi Lexy Panterra, ki je prava velemojstrica vrtenja ritke, Lionel Messi obračanja zadnjice.

PREBERITE ŠE: Nenavadna plesna rutina + seksi par = spletna senzacija

Seksi Lexy rada vrti ritko kar na ulicah.
Seksi Lexy rada vrti ritko kar na ulicah.

Njene posnetke twerkanja, ki ga v tesno oprijetih oblačilih pogosto izvaja kar na ulici, ne meneč se na mimoidoče, so si spletni uporabniki ogledali že prek 160-milijonkrat, samo njen najbolj popularen posnetek, twerkanje na skladbo Lean On, pa jih je zbral prek 61 milijonov ogledov. Njen YouTubov kanal ima sicer prek 1,1 milijona sledilcev. A seksi Lexy s twerkanjem ne le privablja pozornost in buri domišljijo moških na ulici in pred zasloni. Je namreč tudi ustanoviteljica programa LexTwerkOut, fitnes programa, ki temelji na twerkanju.

Twerkanje je postalo eden najbolj priljubljenih fitnes trendov.
Twerkanje je postalo eden izmed najbolj priljubljenih fitnes trendov.

Ritkanje, ki kombinira ples in energično pozibavanje z zadnjico, je namreč več kot le magnet za moške poglede. Je tudi odlična vadba za kurjenje kalorij in utrjevanje mišic. Te z ritkanjem postanejo bolj čvrste (gre za krepitev stegenskih in zadnjičnih mišic ter mišic spodnjega dela hrbta). Twerkanje je zabaven način kurjenja kalorij in topljenja maščobe, zato ni čudno, da je postalo eden izmed najbolj priljubljenih fitnes trendov. V slabi uri s twerkanjem porabite pribl. 500 kalorij. Ko boste naslednjič iskali način, kako biti fit do poletja, se obrnite na ritkanje, ki vam bo tudi pomagalo dvigniti samozavest. Zdaj pa si poglejte, zakaj je Lexy Panterra prava zvezda twerkanja.

Twerkanje na El Perdon – Nicky Jam ft. Enrique Iglesias:

https://youtu.be/1VnlnptQjVU

Twerkanje na Lean On – Major Lazer & DJ Snake feat. MØ:

Twerkanje na Can’t Feel My Face – The Weeknd:

https://youtu.be/hxe9DdfN9h8

Twerkanje s kačo na Middle – DJ Snake ft. Bipolar Sunshine:

https://youtu.be/NK_e5_fKtIo

Twerkanje na Make That Shit Work – T-Pain:

https://youtu.be/O4kW8UmXkv8

Twerkanje na Twerk Lesson – Dj Battle:

Twerkanje na Lit -Lexy Panterra:

Lexy Panterra v sliki:

Dodatne Informacije

Več o Lex Panterra:
instagram.com
youtube.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kakšen je popolni moški in kakšna popolna ženska?!