Smooth – sveži “smoothie”, ki vam ga dostavijo pred vrata

"Smoothie" - Napitek Zimska lepota

Smooth je sveže pripravljen "smoothie" - gost organski napitek iz organsko pridelanega sadja, zelenjave, oreščkov, semen in super hrane, ki ga vsak dan pred vaša domača ali službena vrata dostavijo v lični v polliterski stekleni steklenički.

V sodobnem času nas hitri življenjski tempo sili k uživanju predelane hrane z dodanimi sladkorji in konzervansi. Podjetje Smooth pa z redno dostavo svežih smoothijev na dom ali v pisarno poskrbi ravno za ljubitelje zdrave prehrane s hitrim življenjskim ritmom iz Ljubljane in okolice. Naše telo se namreč najbolje čisti strupov ter vsrkava snovi v dopoldnaskih urah, na prazen želodec. Idealen hiter dopoldanski obrok je tako napitek Smooth, ki je izjemno hranljiv in krati zelo lahko prebavljiv.

"Smoothie"
“Smoothie”

Meni obsega dvanajst različnih napitkov sadnih ali oreščkastih okusov, vsak izemd katerih vsebuje okoli deset različnih sestavin. Ponudba se spreminja glede na letni čas in naravo, saj stremijo k uporabi lokalnih in sezonskih sestavin. Januar in februar pri Smootiju veljata za razstrupljevalna meseca in tako v smoothe mešajo kar osem različnih zelenolistanih rastlin, ki v telesa vnašajo klorofil oziroma “zeleno kri”. Smooth napitki odlično vplivajo na prebavo, bazično razkisanje telesa, dvigujejo mentalne in fizične sposobnosti, višajo nivo energije, obnavljajo celice, upočasnujejo procese staranja, uravnavajo telesno težo, krepijo imunski sistem, dvigujejo spolno moč in pozitivno življensko naravnanost.

Lastnica podjetja Tina Zdjelar je s svojim aktivnim življenjskim ritmom prava ambasadorka svoje blagovne znamke. Vedno nasmejana stevardesa privatnih letal nikoli ne zamudi priložnosti za športno udejstvovanje ter s svojo nalezljivo pozitivno energijo zavedanje o zdravi prehrani in akrivnem življenju deli z vedno večjim številom navdušenih uporabnikov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.smooth.siwww.facebook.com/smoothfood

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Brezplačna Coca-Cola za vse!