fbpx

Spletna trgovina dm: enostavna nakupovalna izkušnja na dm.si je le klik stran

Hiter in enostaven spletni nakup je postal realnost pri dm, saj je zaživela novaspletna trgovina dm, v kateri boste lahko izbirali med več tisoč izdelki za vsakdanjo nego, lepoto, gospodinjstvo, izdelke za dojenčke in otroke ter zdrav način življenja

drogerie markt Slovenija je svojo prodajno mrežo, ki obsega več kot 90 prodajaln v več kot 50 slovenskih krajih, razširil tudi na splet. “Hiter, preprost in predvsem varen nakup bo tako dostopen po celi Sloveniji, tudi tistim strankam, ki jim fizične prodajalne niso dovolj blizu,” zagotavljajo pri dm, ki sedaj vedno in povsod ponuja pester nabor lastnih in drugih uveljavljenih blagovnih znamk, kjer boste lahko izbirali med več kot polovico celotnega prodajnega asortimana izdelkov.

Brezplačna dostava za registrirane kupce

Čeprav v spletni trgovini dm.si lahko nakupujete tudi kot gost, bodo vse registrirane stranke deležne posebnih ugodnosti. Poleg ekskluzivnih izdelkov, nagradnih iger, testiranja izdelkov, nasvetov in zbiranja točk na svoji dm active beauty kartici, bodo nakupi nad 49 evrov omogočili brezplačno dostavo na katerikoli izbrani želeni naslov v Sloveniji. Pripravite svoj seznam želja in se registrirajte na dm.si!

Dodatne Informacije

dm.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!