fbpx

Stache Shield: ščitnik za brke za vedno čiste obrazne dlake

The Stache Shield

Košati brki so danes sila priljubljeni, a z brki pride cena. Med uživanjem hrane in pijače se ti namreč vedno umažejo. Problem, ki ga košati moški predobro poznajo. Pri švedskem podjetju Odd Company so zato iznašli rešitev, ali bolje, na novo izumili začasno varovalo za brke. Majhen korak za človeka, velik za brkatega moškega! Predstavljamo vam Stache Shield, ščitnik za brke.

Stache Shield je ščitnik za brke, ki se ga bodo razveselili vsi brkati moški. Gre za večnamensko varovalo za brke, zaradi katerega bodo brki tudi po pitju in jedi ostali nedotaknjeni. Za vse tiste, ki nimate brkov, naj razložimo problem. Ko moški s košatimi brki jé ali pije, naleti na zoprno težavo, ki se ji reče: brki, polni hrane in pijače.


Rešitev? Ščitnik za brke Stache Shield švedske znamk Odd Company! Konec pitja piva po slamici, osamljenih kosil, vsakodnevnega zamujanja v službo zaradi dodatnega urejanja brkov.

PREBERITE ŠE: Svetovno prvenstvo bradačev in brkačev 2015: to so uradno najlepši brki in brade na svetu

Brkati moški vse predobro poznajo ta prizor.
Brkati moški vse predobro poznajo ta prizor.

Ščitnik za brke je sicer pozabljen izum 19. stoletja (datira v čas okoli leta 1890), ki pa je danes aktualen bolj kot kdaj prej. S Stache Shieldom, kovinsko ploščico, ki jo lahko nosite kot verižico in jo, ko je treba, nataknete nad zgornjo ustnico ali pričvrstite na kozarec ali skodelico, lahko brezskrbno pijete in jeste karkoli in kjerkoli. Svoj ščitnik si lahko za (preračunanih) 16 evrov naročite na Kickstarterju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!