fbpx

To je najsrečnejša številka po feng shuiju, ki prinaša blaginjo v dom

Foto: Envato

Morate jo imeti v svojem domu. Kako aktivirati najsrečnejši Feng Shui v domu? Majhni triki, ki lahko v vaš dom prinesejo zdravo qi energijo!

V Feng Shuiju ima število 5 velik pomen in simboliko, najprej zaradi načela 5 elementov, ki so potrebni za ravnovesje in harmonijo v hiši, nato pa zaradi energije, ki jo to število prinaša.

Kako v dom vnesti dobro energijo številke 5?

Najprej je pomembno aktivirati 5 elementov Feng Shuija – les, ogenj, zemljo, kovino in vodo. Ko se skozi cikel 5 elementov transformira in se en element se spremeni v drugega, dobimo pozitivno energijo.

Cikel se začne z vodo (dežjem), ki hrani drevo. Les nato zažene ognjeni element. Ogenj gori les in ga spremeni v zemljo (pepel). Zemlja stiska in tvori vse vrste kovin. Kovinski element nato pritegne in potegne več vode (dežja), ki napaja leseni element in cikel se začne na novo.

Kako aktivirati 5 elementov Feng Shuij?

Obstaja osem sektorjev, ki predstavljajo osem smeri kompasa. Ko morate aktivirati element v določenem sektorju kompasa, vnesite element, ki je temu sektorju dodeljen.

Čarobna številka 5. Foto: Towfiqu-Barbhuiya / Unsplsh

Sektorji in njihovi upravljalni elementi vključujejo:

Sever: Vodni element
Severovzhod: Zemljin element
Vzhod: Leseni element
Jugovzhod: Leseni element
Jug: Ognjeni element
Jugozahod: Element Zemlje
Zahod: Kovinski element
Severozahod: Kovinski element
Sever: Vodni element

Prepričajte se, da imate te elemente v teh delih doma, da boste imeli pravo qi energijo.

Kako še drugače v dom aktivirati energijo številka 5?

Lovilec vetra iz 5 kovinskih delov se uporablja za odganjanje negativne energije ali kot amulet, ki ga lahko postavite na okno ali teraso. Zvoki lovilcev vetra so poleg tega, da so dekorativni in blagodejno vplivajo na energijo, lahko sproščujoči.

Drugo Feng Shui orodje, ki prinaša močno energijo števila 5, je 5 kitajskih kovancev, povezanih z rdečim trakom in postavljenih v denarni sektor v hiši (kotiček bogastva).

Preobrazbene moči Feng Shuija številka 5 lahko uporabite za pozitivne spremembe v vašem zdravju.

Vnesite v svoje življenje številko pet. Foto: Reinis Birznieks / Unsplash

V separator zdravja lahko postavite 5 rastlin, ki po Feng Shuiju pritegnejo srečo in tako zdravijo energijo lesenega elementa. Ena najsrečnejših rastlin z energijsko številko 5 je bambus s 5 stebli, ki predstavlja pet področij vašega življenja, vključno z zdravjem. Rastlina se uporablja za doseganje ravnovesja, sreče in blaginje na vseh področjih vašega življenja.

Pravzaprav obstaja pet področij zdravja, kot so čustveno, duševno, fizično, intuitivno in duhovno. Bambus s 5 stebli lahko postavite v vzhodni sektor vašega doma, da spodbudite zdravilno energijo, ki vam jo rastlina prinaša.

Ostali načini, kako pritegniti zdravilno in transformirajočo energijo Feng Shuija številke 5

Zahtevate lahko registrsko tablico, ki vključuje številko 5. Mnogi ljudje, ki želijo spremeniti ali začeti nekakšno preobrazbo, se osredotočajo na uporabo številke 5 v svoje vsakdanje življenje. Na primer, lahko načrtujete nekaj pomembnega za 5. v mesecu, za 5. dan v tednu, za 5. mesec ali ob 17.00. Kadarkoli vadite, naredite to v sklopih po 5 vaj, vzemite si 5, 15, 25 minut in tako naprej.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!