Vadba za zadnjico, ki jo moraš vključiti v svojo rutino, če želiš, da je popolna!

Iščeš novo ali dodatno vadbo, s katero bi okrepila mišice nog in zadnjico? Potem moraš nujno poskusiti z vadbo “žaba”. Čeprav je morda res slišati neobičajno, da bi se zgledovali prav po žabah, ko gre za vadbo, pa ti moramo povedati, da se je prav ta vadba izkazala za ZELO učinkovito pri oblikovanju mišic zadnjice!

Morda se sliši kot prava neumnost, če ti povemo, da nekaj, kar ustreza žabam, ustreza tudi tebi, vendar je v tem primeru to več kot resnično. Vadba “žaba” bi ti lahko prinesla želene rezultate na zadnjici!

Vadbo je populariziral Bret Contreras, ki je v svetu fitnesa in vadbe znan po svojih taktikah za oblikovanje čvrste zadnjice. Na svojem Instagramu je tako delil videoposnetek, ki prikazuje, kako izvajati to vajo.

Za začetek dviguj samo svoje telo, torej svojo težo, svetuje Contreras. Naredi tri nize vaj s čim več ponovitvami, odvisno od tvojih sposobnosti. Med nizi lahko počivaš eno do dve minuti. Ko prideš do točke, kot že lahko narediš 3 nize po 50 ponovitev, je čas, da dodaš obremenitev, in sicer tako, da si v naročje položiš utež. Naredi 3 nize po 20 ponovitev.

Contreras pa se ni ustavil le pri vadbi za popolno zadnjico, ampak je razvil tudi 30-dnevni izziv, torej serial vadb, ki jih moraš delati, da boš na svoji zadnjici lahko videla zavidljive rezultate.

Nastavi si budilko in začni že jutri!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Te tvoji poletni sandali žulijo? Tako boš rešila ta neprijeten problem!