Rabiš 20 minut: vadba, ki bo istočasno aktivirala mišice trebuha in zadnjice
Utrip mesta · zdravje & lepota

Sanje o tem, da bi med oblikovanjem trebušnih mišic hkrati oblikovala tudi zadnjico, so resničnost. Rabiš 20 minut, zagnanost in pravo vadbo!

Pamela Reif, nemški model, ljubiteljica fitnesa in avtorica knjig, je na družbenem omrežju Instagram že leta med vidnejšimi dekleti, ki skušajo preko te platforme pozvati množice k zdravemu življenjskemu slogu. Izjemno aktivna je tudi na kanalu na Youtubu, na katerem deli videozapise z vajami, ki jih lahko izvajaš tudi ti – pred časom pa je tam delila zanimiv video vadbe, ki istočasno aktivira mišice trebuha in zadnjice.

Kot piše, je ta vadba je popolna za tiste, ki želijo istočasno aktivirati mišice trebuha in zadnjice ali imajo bolečine v kolenih. Za vadbo ne boš potrebovala opreme, sicer pa je slednja razdeljena na tri dele. V prvi tretjini boš trenirala trebušne mišice iz vseh kotov, nato bo sledila kombinacija vaj za trebuh in zadnjico, vadbo pa boš zaključila z ubijalskim treningom za zadnjico, ki je prijazen kolenom.

Med vsako vajo je zagotovljena minuta počitka, a pomembno je, da si vadbo prilagodiš zmožnostim. Če potrebuješ več počitka, si ga pač privošči. Pamela svetuje tudi, da to vadbo kombiniraš z drugimi vadbami, zato jo je priporočljivo izvajati največ trikrat na teden.

Ker ti bodo pri tvoji športni pot v pomoč tudi nasveti za prehranjevanje in informacije o najboljših športnih dodatkih, ti spodaj prilagamo še nekaj člankov, ki si jih obvezno oglej, če želiš doseči najboljši rezultat. Navijamo zate! :)

Nasveti za prehranjevanje:

Najboljši športni dodatki in dogodki:

shutterstock_1242987703 7 stvari, ki jih morate vedeti, če spite goli beauty-bombshell-seductions-2018-romee-eau-de-parfum-victoria-secret-hi-res Najzapeljivejši ženski parfumi, s katerimi boste dobile številne komplimente 3 znanstveno dokazani dietni triki: to je najboljša hrana za izgubo maščobe 3 znanstveno dokazani triki: to je najboljša hrana za izgubo maščobe shutterstock_691889026 6 nasvetov za krepitev imunskega sistema otrok · ·