fbpx

Vegetarijanska okrepčevalnica Holyfood

O vegetarijanskih restavracijah smo na teh straneh napisali že precej, zato je kar krivično, da še nismo omenili prvega pravega vegetarijanskega hitro prehranjevalnega hrama v ljubljani. holyfood se nahaja na igriški ulici v ljubljani, v "fakultetni" četrti za filozofsko fakulteto. velik pretok lačnih študentov ...

Osnovne Informacije
Naslov
Vegetarijanska okrepčevalnica Holyfood
Igriška 5
Ljubljana
Urnik
vsak delavnik od 9.30 do 18. ure, sobote, nedelje in prazniki zaprto
Kontakt
(01) 251 13 84

O vegetarijanskih restavracijah smo na teh straneh napisali že precej, zato je kar krivično, da še nismo omenili prvega pravega vegetarijanskega hitro prehranjevalnega hrama v Ljubljani. Holyfood se nahaja na Igriški ulici v Ljubljani, v “fakultetni” četrti za Filozofsko fakulteto. Velik pretok lačnih študentov in drugih jedcev je garancija za vedno svežo hrano, predvsem pa so kotička veseli študentje, ki si okusno kosilo lahko privoščijo tudi na študentski bon. Kosilo obsega sedem različnih menijev, ki vsebujejo glavno jed, sladico in sadje. Ponudba je strogo brezmesna. Jajc in mesa ne bomo našli, a jih tudi ne bomo pogrešali. V oči nam najprej padejo s slastno zelenjavo obložene pice, ki nam jih ponudijo “na kos”, ponudba pa se ne ustavi le tam. Sveže pripravljeni sendviči nas bodo razveselili z zelenjavo, okusnimi namazi, lahko pa naročimo tudi sendvič s sejtanom oz. pšeničnim mesom. Veliko rednih obiskovalcev Holyfooda se tja napoti že samo zaradi slastnih slaščic, pravi tradicionalisti ljubljanske ulične prehrane pa bodo veseli čisto pravega sirovega bureka. Tudi žejni ne bomo ostali, saj nam ponujajo asortiman toplih in hladnih napitkov. Če nas na ulici torej zagrabi lakota, nas bo v prijetnem vzdušju pričakala sveža, okusna in brezgrešna hitra prehrana, osvobojena karme.

Prejšnje
Hotel Evropa

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.