Zombi apokalipsa
V zraku · buzz buzz

Starejši brat je pogosto nekakšen rezervni oče, ki ga je dobro imeti v bližini ob raznih težavah. No, razen če to nista brata Cabot in Barrett iz posnetka, ki sta si pošteno privoščila svojo sestro Millicent Phillips, ko je bila ta pod vplivom močnih zdravil zaradi izruvanja modrostnega zoba. Skupaj z mamo so inscenirali apokalipso zombijev, sestra pa je pod vplivom narkoze zlahka ugriznila v vabo.

To pa je potegavščina! Dva brata sta nič hudega slutečo sestro prepričala, da se v Washingtonu dogaja apokalipsa zombijev.

Sestro Millicent sta potegnila za nos, ko so se vračali domov od zobozdravnika, kjer so ji izruvali modrostni zob in je bila še pod močnim vplivom zdravil ter kot taka nesposobna povsem treznega razmišljanja. Zato je hitro ugriznila v vabo, sploh ker sta Cabot in Barrett vse skupaj skrbno načrtovala. Da je bila mera polna, je na daljavo sodelovala še mama.

PREBERITE ŠE: Družbeni eksperiment: lažne naslovnice knjig z bizarnimi naslovi

In kako je potekala potegavščina? Sprva je vožnjo prekinilo nujno radijsko sporočilo o izbruhu virusa in pojavu kanibalizma. Sledili so paničen klic mame, polnjenje avtomobila z opremo za boj proti zombijem, odločitev mačka ali pes itd. Menite, da je šla družina predaleč?

Kolesa narisana po spominu prelita v koncept Velocipedia: kolesa, narisana po spominu, so vse prej kot kolesa, ki jih poznamo Čudaški naslovi knjig Družbeni eksperiment: lažne naslovnice knjig z bizarnimi naslovi Podiranje živih jogi domin Jogi domine: Guinnessov rekord v podiranju živih domin iz vzmetnic Švedska s svojo telefonsko številko Švedska je prva država na svetu z lastno telefonsko številko ·