Doom (2016)
V zraku · tehnologija

Računalniška igra Doom 4 je bila ”v paci” vse od leta 2008, 13. maja 2015 pa bo vendarle ugledala luč sveta. Sprva se ga je še držala številka 4, a bo nosil enako ime kot originalni del iz leta 1993. Na voljo bo za PlayStation 4, Xbox One in PC, da ga boste lažje počakali, pa je pionir prvoosebnih streljačin Bethesda izdal krvav napovednik, ki bo dodatno dvignil že tako visoke apetite ljubiteljev te slovite franšize.

Pa smo ga dočakali! Datum, ki je visel v zraku vse od leta 2008. Izid četrtega dela računalniške igre Doom je napovedan za petek, 13. maja 2016, ko bo usoda človeštva spet v vaših rokah. Kot utrjeni marinec boste na Marsu človeško raso branili pred hordo demonov.

PREBERITE ŠE: Top 10: najboljše videoigre 2015

Doom bo na voljo za PlayStation 4, Xbox One in PC. Poleg datuma izida je Bethesda razkrila tudi zbiralsko različico Dooma s kipcem zlobneža Revenanta (ki pa nima nič z Leonardom DiCapriom) na podstavku, opremljenim z LED-diodami. Tudi ti že komaj čakaš na nadaljevanje te prelomne Bethsoftove streljačine?

Doom (2016)Odpri galerijo
Vrtljiva plošča Foldio360 Foldio360 – vrtljiva plošča za zajem prostorske fotografije Facebook v številkah Facebook v številkah: neverjetni statistični podatki Facebooka Slušalke Fender Slušalke Fender FXA7 Pro: prve ušesne slušalke Fender oculusmorpheus Trend: navidezna resničnost – tehnološki trend leta 2016