maxresdefault (1)
V zraku · odnosi

Ko bivša partnerja pojasnita vsak svojo zgodbo, zakaj sta se razšla, se bosta zgodbi ujemali? Se bosta ponovno našla? Ljubezen je res zapletena.

Joanae in Noah sta bivša partnerja, ki sta za BuzzFeed vsak zase povedala zgodbo o njunem razhodu. Par, ki se je spoznal prek Tinderja in Instagrama, se je razšel sporazumno. Njun prvi zmenek je bil zadetek v polno, Joanae ga celo opisuje kot najboljši prvi zmenek, ki ga je kadarkoli doživela, prav tako pa oba ob vprašanju, kateri je njun najljubši dogodek iz razmerja, opišeta enak dogodek. Zdi se, da sta si usojena, kaj je torej šlo narobe? Obstaja možnost, da se pobotata?


MonsterInLaw-UC2016_7 7 načinov, kako se prikupiti tašči Pozdravi zlomljeno srce: 10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen Pozdravi zlomljeno srce: 10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen Ali preživljaš preveč časa s svojim partnerjem? Ne utesnjuj ga: to nakazuje, da preživljaš PREVEČ ČASA s partnerjem Ne zavajajta drug drugega: to je očiten znak, da vajino razmerje ne bo trajalo Ne zavajajta drug drugega: to je očiten znak, da vajino razmerje ne bo trajalo · · ·