Film A Dog's Purpose (2017)
Kulturni izbor · film

Ljubitelji psov, pripravite robčke! Tako kot sta vam filma Hačiko: Zgodba o zvestem psu in Marley in jaz orosila oči, vam jih bo tudi film A Dog’s Purpose, ki sta ga Universal Pictures in Amblin Entertainment predstavila na mednarodni dan psov (26. avgust). Film, posnet po istoimenski knjigi W. Brucea Camerona iz leta 2010, je režiral Lasse Hallström, ki se je podpisal tudi pod film o Hačiku z Richardom Gerom.

Kaj je smisel življenja psov? Ugajati in ustreči ljudem. To je tudi kratek povzetek zgodbe filma A Dog’s Purpose o psu, ki se po smrti vsakič znova znajde v drugem pasjem telesu in najde vedno nov smisel življenja, ko služi svojim lastnikom, ki jih igrajo Dennis Quaid, K. J. Apa, John Ortiz in drugi. V n-ti reinkarnaciji spet konča pri svojem prvotnem lastniku, ki v drugi pasmi, potem ko pes najde oguljeno rugby žogo, prepozna psa iz svoje mladosti.

PREBERITE ŠE:

Glas psa, ki živi ”večno”, je režiser Lasse Hallström (Dragi John, Zavetje, Čokolada, Casanova, Kaj žre Gilberta Grapa) zaupal Joshu Gadu. Zgodba filma A Dog’s Purpose je prikazana s perspektive psa, v njem pa nastopajo še Britt Robertson, Peggy Lipton, Juilet Rylance, Luke Kirby in Pooch Hall.

Utrinki iz filma A Dog’s Purpose:

Film A Dog's PurposeOdpri galerijo
Film Planetarium (2016) Filmski napovednik: Planetarium (2016) – Natalie Portman in Lily-Rose Depp vidita mrtve Filmski igralci in njihovi dvojniki Filmski igralci in njihovi dvojniki, ki so si podobni kot jajce jajcu Najbolje plačani filmski igralci 2016 Top 10: najbolje plačani filmski igralci 2016 Najboljši filmi posneti med letom 2000 in 2016. To so najboljši filmi 21. stoletja (2000–2016) · · · · ·