All-The-Money-in-the-World-Film
Kulturni izbor · film

Hollywoodski veteran Ridley Scott se kljub svojim 79 letom ne namerava ustaviti. Letos je že postregel z novim delom Osmega potnika (Alien Covenant, 2017), decembra pa ima že pripravljen triler All the Money in the World, ki se ponaša z zvezdniško igralsko zasedbo.

Film je posnet po knjigi Johna Pearsona, ki se opira na resnične dogodke, in sicer ugrabitev mladega Paula, vnuka J. Paula Gettyja, takrat najbogatejšega človeka na svetu. Ta je bil naftni mogotec, ki pa kljub milijardam ni želel plačati odkupnine za svojega najljubšega vnuka. Na pomoč tako priskočita njegova mama Gail in Gettyjev varnostnik Fletcher Chace.

V filmu bomo lahko videli oskarjevska nominiranca Michelle Williams in Marka Wahlberga, s svojo podobo pa je že v napovedniku presenetil Kevin Spacey, ki je povsem neprepoznaven v vlogi prej omenjenega milijarderja Gettyja. Ridley Scott je v svoji karieri posnel že kopico dobrih trilerjev in ta utegne biti naslednji.


g-pte69-2017-0191 Nagrade emmy 2017: zmagovalci 69. podelitve televizijskih oskarjev KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE Nagradna igra: podarjamo vstopnice za Men’s Night v Cineplexxu red_sparrow__official_trailer_20th_century_fox-h_2017_0 Filmski napovednik: Rdeči vrabec (2018) BACK TO THE FUTURE – Movie Memorabilia Auction Movie Memorabilia Auction: najbolj nenavadna dražba za ljubitelje filmov · · ·