Film Nevarnost iz globin (2016)
Kulturni izbor · film

Čeprav bi pričakovali, da bo Blake Lively v kopalkah predvsem moškemu delu občinstva dvigovala pritisk, bomo imeli gledalci v filmu Nevarnost iz globine (The Shallows) druge razloge za to. V njem bomo namreč trepetali za življenje brhke srfarke Nancy, v katere vlogo se je vživela ta ameriška igralka, saj jo med srfanjem napade beli morski pes. Njen poletni filmski hit, ki ga primerjajo s kultnim Žrelom, bo tako razlog, da nas bo po dolgem času spet strah plavati v morju!

”To poletje ne gremo na morje!” To si bo verjetno zaklinjala večina, ko bo odhajala iz kinodvoran po ogledu filma Nevarnost iz globine (The Shallows), podobno kot večina naslednji dan ni upala oditi na brezskrbno plavanje v morje po ogledu Spielbergovega kultnega Žrela.

Ali bo film režiserja Jauma Colleta-Serre dorasel omenjeni klasiki, bo pokazal čas, a ”mono” grozljivka z Blake Lively (Opravljivka, Divjaki, Zelena svetilka) kot Nancy, čedno srfarko, ki jo med jahanjem valov na osamljeni obali napade veliki beli morski pes in ujeta na majhni čeri zgolj pljunek od obale trepeta za svoje življenje, ko okoli nje kroži krvoločna mrcina (pred tem je že pomlatila dva srfarja), vsekakor ima prave nastavke. Zato Nevarnost iz globine upravičeno primerjajo z grozljivko Žrelo, ki je med gledalci tedaj povzročila pravo paniko.

PREBERITE ŠE: Liza – slovenski kratki film s šokantnim zaključkom

Ne potrebujemo snega, da nas prežene z morja, potrebujemo le ta film! Po ogledu filma Nevarnost iz globine boste namreč dvakrat premislili, preden se boste odločili za dopustovanje ob morski obali.

Film Bad Moms (2016) Filmski napovednik: Bad Moms (2016) Liza - slovenski kratkometražni film Liza – slovenski kratki film s šokantnim zaključkom Film The Infiltrator (2016) Filmski napovednik: The Infiltrator (2016) ''Zadetki'' na filmski sceni 10 filmskih igralcev, ki so svojo vlogo odigrali ”zadeti” · · ·