red_sparrow__official_trailer_20th_century_fox-h_2017_0
Kulturni izbor · film

Akcijske junakinje so v modi in ena izmed njih bo spet Jennifer Lawrence. Oskarjevka in zvezdnica franšize Igre lakote (Hunger Games) se nam bo prihodnje leto predstavila kot zapeljiva vohunka.

Podobno kot se je Charlize Theron v Atomski blondinki (Atomic Blonde, 2017) podala v pasti hladne vojne, se bo tudi Jennifer Lawrence preizkusila v zvijačah ameriških in ruskih vohunov. Igrala bo namreč pripadnico skrivnostne organizacije Vrabec, kjer se šolajo tajne ruske vohunke. Njena prva naloga bo uboj agenta Cie, a ob tem bo glavna junakinja razkrila skrivnosti obeh strani.

Jennifer Lawrence bomo še prej lahko videli v filmu Mati! (Mother!, 2017), ki trenutno buri duhove onkraj luže, k nam pa prihaja konec septembra.


BACK TO THE FUTURE – Movie Memorabilia Auction Movie Memorabilia Auction: najbolj nenavadna dražba za ljubitelje filmov three-billboards-outside-ebbing-missouri 5 vrhuncev beneškega filmskega festivala, ki jih komaj čakamo! downsizing-movie-four Filmski napovednik: Krčenje (2017) image-w1280 8 neobičajnih filmov za deževne dni · · · ·