Suburbicon-2
Kulturni izbor · film

Vročina je na vrhuncu, toda poletje se počasi končuje in s tem se tudi bliža jesenska sezona filmskih poslastic. Filmski festival v Benetkah bo že nakazal nekatere in med njimi utegne biti tudi Suburbicon, novi film Georgea Clooneyja kot režiserja.

V glavni vlogi bo igral njegov tesni prijatelj in pogosti sodelavec Matt Damon, ki bo upodobil Gardnerja, povprečnega prebivalca predmestja, ki se zaplete v spor z mafijo. Poleg njega bosta v filmu nastopila tudi odlična Julianne Moore (Veliki Lebowski, Otroci človeštva) in Oscar Isaac (Ex Machina, Vojna zvezd: Sila se prebuja). Še bolj razveseljujoč podatek pa je, da sta scenarij za film spisala brata Coen, ki sta s Clooneyjem kot igralcem mnogokrat sodelovala, in sicer v filmih, kot so Kdo je tu nor? (O Brother, Where Art Thou, 2000), Preberi in zažgi (Burn After Reading, 2008) in Ave, Cezar! (Hail, Caesar, 2016).

PREBERITE ŠE: ZAČELO SE JE SNEMANJE FILMA O BUMBLEBEEJU

Film ima napovedano premiero na beneškem filmskem festivalu, kdaj ga bo pa možno videti v kinematografih, pa je odvisno tudi od prvih odzivov.

170413_MOV_LostCityZ.jpg.CROP.promo-xlarge2 6 podcenjenih filmov leta 2017 xz9qv8LWUoirWOLrnIq0mDGLyxK “Tako slabi, da so že dobri” filmi, ki jih morate videti Bumblebee-Movie-Transformers-Spinoff Začelo se je snemanje filma o Bumblebeeju Rey-Daisy-Ridley-Star-Wars-8-Last-Jedi Kaj se dogaja v zakulisju Vojne zvezd? · ·