Išče se trener plesa ...
V zraku · buzz buzz

Ekipa Improv Everywhere je v parku Byrant v New Yorku pripravila zanimiv flash mob. Enako oblečeni so se postavili pred oder, na katerem je pisalo ”Išče se plesni trener”, in čakali, da nanj stopi naključni mimoidoči. Ti so sprva le začudeno opazovali, nato pa so se nekateri posamezniki le opogumili, zakorakali na oder in stoterici plesalcev pokazali svoje plesne korake. Ti so zvesto sledili vsakemu njihovemu gibu.

Flash mob ekipa Improv Everywhere je sredi newyorškega parka (New York velja za rojstni kraj flash moba) postavila oder in predenj 100 plesalcev, ki so čakali, da na piedestal stopi naključni mimoidoči in jim na ritem glasbe iz ozadja pokaže plesne gibe, ki jih morajo ponavljati kot papige.

Na odru je namreč pisalo ”Dance Captain Wanted” oz. ”Išče se plesni trener”. Ta je lahko postal kdorkoli, ki je zbral dovolj poguma, da je stopil pred plesalce. Ti so nato slepo sledili vsakemu njihovemu plesnemu koraku. Kakšne gibe pa bi jim vi pokazali?

PREBERITE ŠE: Nenavadna plesna rutina + seksi par = spletna senzacija

Nenavadna akcija ekipe Improv Everywhere se je v parku Byrant zgodila dvakrat in obakrat je potekala 30 minut. Zanimive posnetke dogajanja si lahko ogledate zgoraj.

Išče se trener plesa ...Odpri galerijo
Češke plavalke kot reševalke iz vode. Rio 2016: Češki plavalci s priredbo uvodne špice Obalne straže Simetrični tatuji Valentina Hirscha. Simetrični tatuji, ki kombinirajo naravo in geometrijske like Tina S in Beethovnova sonata V mesečini. Tina S: Beethovnova sonata V mesečini v trdi rock izvedbi Prezgodnje slavljenje zmage. Športniki, ki so se prezgodaj veselili zmage, in to na koncu obžalovali · · ·