Akrapovič in BMW
Utrip mesta · mobilno

Rojen v Nemčiji, dodelan v Sloveniji. Kočno je tu odgovor, kdo je hitrejši. Motocikel BMW S 1000 RR ali BMW M3, oba opremljena z izpušnim sistemom Akrapovič? Na koga stavite denar?

Vklopite zvočnike in si oglejte dirko med BMW S 1000 RR in BMW M3, ki sta oba opremljena z izpušnim sistem Akrapovič. Kateri, meniš, je hitrejši? Čeprav konec kot pri kakšnem napetem trilerju vnaprej predvidimo, je video vreden ogleda. Nastal je kot promocija Akrapovičevih izpušnih sistemov. Za volan je sedel Nico Bastia, za krmilo pa Rico Penzkofer.

PREBERITE ŠE: Akrapovič “šokiral” s futuristično študijo motocikla imenovano full moon

Svetovno znane slovenske izpušne sisteme Akrapovič razvijajo inženirji, ki tesno sodelujejo z zmagovitimi tekmovalnimi ekipami in veljajo za ene najbolj cenjenih v svetu avtomobilizma in motociklizma.

Nadzvočno potniško letalo Boom Nadzvočno potniško letalo Boom bo 3x hitrejše od konkurence Audi A4 Audi se v oglasu za model Audi A4 pošali na račun Mercedesa Mazda MX-5 RF Mazda MX-5 RF – kultni roadster kot Porsche 911 Novi Audi R8 Spyder V10 Novi Audi R8 Spyder V10 – oktanska simfonija na štirih kolesih · ·