Marc Marquez je svoj motocikel pripeljal na znameniti Streif.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · mobilno

Kaj počne Marc Marquez v zimskem času? Uživa na sanjskem otoku? Ne. Smuča v Alpah? Blizu. Po vozniku formule 1 Maxu Verstappnu se je namreč v slovitem avstrijskem smučarskem središču Kitzbühel pod goro Hahnenkamm s svojim motociklom preganjal na znameniti progi Streif. Oglejte si vragolije Katalonca na snegu, ki vas bodo zagotovo navdušile.

Kitzbühel oz. znamenita proga Streif veljat za strah in trepet smučarjev, a to voznika Rapsol Honde Španca Marca Marqueza, trikratnega svetovnega prvaka v kraljevskem razredu MotoGP, ni ustavilo, da se na znamenito smučišče ne bi odpravil s svojim motociklom.

Seveda so gume njegove Honde RC213V mehaniki opremili s 3-centimetrskimi bodicami (ravno tako čevlje), da je bil lahko kos snegu in ledu, kot je z gladkimi gumami asfaltu.

PREBERITE ŠE: F1 na snegu!

Katalonec je s tem postal prvi, ki se je po znamenitem Hahnenkammu zapeljal z motociklom motoGP. Vozil se je le streljal proč od Mišelovke, kjer teren doseže 85-odstotni naklon in smučarji v nekaj sekundah dosežejo hitrosti prek 100 m/h. Lani se je tu med vratci s formulo 1 preganjal Nizozemec Max Verstappen, ki je vozil bolid Red Bull RB7 iz leta 2011, opremljen z verigami.

Galerija – Marc Marquez na zamenitem Straifu z motociklom:

Marc Marquez je svoj motocikel pripeljal na znameniti Streif.Odpri galerijo

maxresdefault (6) Stvari, ki so seksi pri 20. in žalostne, ko smo stare 30 Avtomobili odeti v sneg in led Ledene skulpture in vzorci, ki so jih ustvarili avtomobili Zajčki kot etui za pametni telefon Pravi zajčki kot ovitek za pametni telefon Pluženje v Rusiji Tako sneg plužijo v Rusiji · · ·