Usain Bolt zna slovensko!
V zraku · buzz buzz

Usain Bolt zna slovensko! Jamajški sprinter, ki je na OI Rio 2016 v teku na 100 metrov znova deklariral svojo premoč in tako ohranil status najhitrejšega zemljana na svetu, je po osvojeni sedmi zlati medalji na olimpijskih igrah odgovarjal na številna novinarska vprašanja. S slovensko novinarko Anji Hlače Ferjančič pa je govoril kar v slovenščini. Preverite, kaj ji je zaupal v slovenščini.

Ste vedeli, da zna Usain Bolt slovensko? Jamajški šampion je na OI Rio 2016 še tretjič zapored zmagal v finalu teka na 100 metrov in postal prvi sprinter v zgodovini s tem dosežkom.

PREBERITE ŠE: Rio 2016: Kako nastajajo najboljše fotografije na olimpijskih igrah?

Po zgodovinskem teku je odgovarja na številna novinarska vprašanja. Prišel je tudi pred mikrofon slovenske novinarke Anje Hlača Ferjančič, ki ga je tik pred koncem kratkega intervjuja prosila, naj ji nekaj pove v slovenščini. Kaj je povedal, izveste v posnetku.

Usain Boltna ostaja kralj hitrosti.Odpri galerijo
Kako javnost različno sodi mame in očete z otroci. Komične ilustracije, ki prikazujejo, kako v javnosti različno sodimo mame in očete Rio 2016 - fotografije Rio 2016: Kako nastajajo najboljše fotografije na olimpijskih igrah? Olimpijski logotipi Olimpijske igre: olimpijski logotipi skozi čas (1896–2016) Fidel Castro za 90 let dobil 90-metrsko cigaro. Rekordna 90-metrska cigara za 90-letnega Fidela Castra · · ·