the-new-pope
Kulturni izbor · film

Spoznajte novega papeža! HBO je namreč predstavil prvi napovednik za serijo The New Pope (2019), ki bo neke vrste nadaljevanje serije Mladi papež (The Young Pope, 2016), v kateri smo spoznali Pija XIII., prvega ameriškega papeža, razklanega med svojo konservativnostjo in neskočno sočutnostjo. Kje je Lenny danes?V prvem napovedniku za serijo The New Pope (2019) spremljamo Lennyja (Jude Law), ki je zaradi nam še neznanega razloga zaključil s svojo papeško “kariero”. V njegove čevlje je očitno stopil starejši moški (John Malkovich), papež Janez Pavel III., sam pa se zapeljivo sprehaja po plaži. Glede na zaključek serije Mladi papež smo nekoliko v dvomih: so to le sanje ali je resničnost?

O seriji z devetimi epizodami ni veliko znanega, razen to, da bo na režiserkem stolčku ostal priznani režiser Paolo Sorrentino, ki bo še naprej raziskoval “svet sodobnega papeštva”. Vrnil se bo zahrbtni kardinal Voiello (Silvo Orlando), v stranskih vlogah pa se bosta pojavila Sharon Stone in Marilyn Manson. Kdaj točno bo na sporedu, še ni znano.


ezgif.com-webp-to-jpg (38) Napovednik – Joker (2019): Joaquin Phoenix je kralj temačne komedije Bring it On #1 9 filmov, zaradi katerih si boste želeli nazaj v šolo! rise-of-skywalker-poster-tall Napovednik – Vojna zvezd: Epizoda IX (Star Wars: The Rise Of Skywalker, 2019) prinaša temačno presenečenje long-shot Najboljše komedije 2019 (do danes): smeh zagotovljen! · · ·