needs for speed
V zraku · tehnologija

Junij je za ljubitelje videoiger eden najbolj pričakovanih mesecev. V tem tednu se v Los Angelesu odvija sejem “E3″, kjer vsi večji proizvajalci videoiger predstavijo svoje nove projekte, med katerimi je bil tudi videoigra Need For Speed Payback.

Videoigra Need For Speed je zelo poznana in med nami že dolgo prisotna igričarska franšiza. In če k temu dodamo še akcije polne filme Hitri in drzni, si lahko obetamo nekaj zelo privlačnega. Video, ki si ga je moč ogledati, nakazuje, da akcije vsekakor ne manjka, igra pa je s tem pridobila na zgodbi in tako ne bomo priča le suhoparni vožnji v krogih.

PREBERITE ŠE: DO SLUŽBE Z IGRANJEM VIDEOIGRIC

Kot je že v navadi, ne bo manjkalo hitrih in eksotičnih avtomobilov, igro bo popestrila kopica bombončkov in policija vam bo za petami kot še nikoli. Na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki svoje konjičke radi predelajo svojemu okusu primerno, saj bo tudi tokrat na voljo veliko možnosti predelav avtomobilov.

Galerija – Need For Speed Payback, več akcije kot v filmih Hitri in drzni

Need For Speed PaybackOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Samsung CHG90: najboljši zaslon za igranje igric cover-manca-honor-8-lite Miss športa Slovenije 2017: “Biti mora hiter in aktiven kot jaz!” template-sivina Prenosnik, chromebook ali tablica: za kaj naj se odločim? 3245936-scene+11+2017-06-11_14-03-06 Xbox One X: najmočnejši Xbox do zdaj · · · ·