Trik z nogometno žogo
V zraku · buzz buzz

Nogometaš Georginio Wijnaldum je čarovnik. A le na nogometnem igrišču in v prispodobi. Ali pač? Član Liverpoola je na reprezentančnem treningu izvedel trik z nogometno žogo, ki bega ne le nogometno, pač pa tudi svetovno javnost. Kako mu je uspel ta podvig, ne ve nihče, obljubljamo pa, da ne gre za fotomontažo, čeprav boste to le stežka verjeli.

Nizozemski nogometaš Georginio Wijnaldum je na zadnjem reprezentančnem treningu nenadejano uprizoril trik, ki ga ne zna razvozlati nihče. Na videz se namreč zdi, da se mu nogometna žoga med nogami pojavi od nikoder. Jo je skrival pod dresom?

PREBERITE ŠE: Naj gol: Lionel Messi dosegel najlepši zadetek v sezoni 2015/16

No, Wijnaldum ni nikakršen čarovnik ali iluzionist. Čarovnik na zelenici je pač samo eden- Lionel Messi. Pri vsem skupaj mu je pomagal kot kamere in njegov reprezentančni kolega ter član Manchester Uniteda Daley Blind, ki mu je žogo (iz našega gledišča) neopazno podal. Kljub razkritju skrivnosti trika pa je še vedno težko razvozlati, kaj se je v resnici zgodilo, pa če si posnetek še tako pozorno večkrat ogledate. Vsekakor zanimiva optična prevara, ki vas bo begala še dolgo v noč.


Nenavadni kondomi Najbolj nenavadni kondomi na svetu Selfi palic se je lotil s škarjami za veje. Nad selfi palice s škarjami za veje Prvi šolski dan vs. zadnji šolski dan Fotografije, posnete na prvi in zadnji šolski dan Dekleti pokusita najbolj pekoč čili na svetu. Dve vroči dekleti pokusili najbolj vroč čili na svetu in to v sekundi obžalovali! · ·